lauantai 4. joulukuuta 2021

4/24 joulukalenteri luukku Huittisten Hulivileiltä

Satakunnan meikäläisten joulukalenterin luukku 4 aukeaa Huittisissa.

Joulukuun 4. päivänä Huittisissa


Tänään oli Huittisten Hulivilit Huittisten kaupungintalolla. Ja olihan siellä kaikilla meillä niin kiitollisen mukavaa.


Palataanpas vielä päivän tunnelmiin ja vähän koko vuodenkin.

Satakunnan meikäläisten Tukiliiton KIITOS 60 vuotta -kiertue rantautui Huittisiin 4.12. Tapahtuman avasi juhlallisesti Henna ja Mari. 

Vuoden 2020 varapuheenjohtaja Henna ja puheenjohtaja Mari sekä vuoden 2021 puheenjohtaja Henna ja varapuheenjohtaja Mari juonsivat koko tilaisuuden hienosti


Sitten Markus kertoi Huittisten Hulivilien toiminnasta. Seuraavaksi Jaana kertoi Me Itsen tervehdyksen. 

Sitten saimme vieraaksi Mari Hievasen, joka veti meille TikTok juttua. Tämän jälkeen jatkoimme vielä TikTokin kanssa ja teimme  oman joulukalenterin 4. luukun.


@mediaakaikille

Satakunnan meikäläisten joulukalenterissa riehumaan tänään Huittisissa. ##joulukalenteri ##taiteestatyötä ##huittinen

♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikilleTämän jälkeen Ari ja Tiia kertoivat Taiteesta työtä -hankkeen etenemisestä ja kiittivät Tukiliiton kanssa tehdystä yhteistyöstä. Sitten katsottiin elokuva, jonka ensi-ilta piti olla jo viime vuoden elokuussa, mutta korona on siirtänyt elokuvan ensi-illan tähän päivään.


Tilaisuuden päätteeksi Jaana ja Tiia lauloivat vielä KIITOS laulun Arin säestämänä ihan livenä. Maritta sai vielä pienen KIITOS puheenvuoron ja näin koko hieno tilaisuus saatiin maaliin saakka kunnialla. 

Ja miten meni Hulivilien vuosi 2021?

Alkuvuonna tavattiin Sataopistossa kakśi kertaa oikeasti ja sitten tuli koronasulku. Saimme kevään kurssin vedettyä kaksi kertaa etänä loppuun.

Viime vuonna meillä piti olla Itsepäisyyspäivä livestream kehitysvammaisten teemaviikolla, mutta koronasulku esti tapahtuman järjestämisen.

Huhtikuussa saimme kuitenkin sitten järjestettyä tuon Itsepäisyyspäivän tapahtuman.


Kesäkuussa oli yksi tapaaminen Huittisissa ja järjestimme Ilmaisutaidon pajapäivät 7.-8.7.

Syksyllä ollaan tavattu joka kerta Sataopistossa suunnitelmien mukaan ja 4.12 meillä oli Tukiliiton KIITOS 60 vuottta -tapahtuma kaupungintalolla.

Muita juttuja oli Tiktok yhteistyö, kaksi elokuvaa, Satakunnan meikäläisten uutisia on tehty, 3 Me Itse kokousta pidettiin, Me Itse vuosikokoukseen osallistuttiin 11.9. etänä Huittisten kaupungintalolla.

Facebook faneja on 591 ja kaksi blogia toiminnoista on kirjoitettuna.

Ensi vuonna vaihtuu myös Huittisten Hulivilien puheenjohtajat, nykyinen puheenjohtaja Mari on ensi vuonna varapuheenjohtajana ja nykyinen varapuheenjohtaja Henna on puheenjohtajana. Markus jatkaa tiedotuspäällikkönä sekä Ari ja Maritta taustatukena.

Hyvä vuosi on ollut koronasta huolimatta Huittisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti