perjantai 10. joulukuuta 2021

10/24 joulukalenteri avataan SEKKissä

Tänään 10/24 joulukalenteripäivänä hiljennytään hetkeksi viettämään Satakunnan Elävän Kuvan Keskuksen yhteistä työntekijöiden pikkujoulua.

Onni on yhteinen pikkujoulu

SEKK on tärkeä Satakunnan meikäläisten yhteistyökumppani ja onhan täällä Tiia töissä 3 päivänä viikossa, Jaana 1-2 päivää viikossa sekä Ari silloin kun sattuu olemaan jonkin rahoitus johonkin projektiin.

Jaana on myös SEKKin hallituksen jäsen ja taustatuki Ari yhdistyksen puheenjohtaja. Onpa hallituksessa myös Porin meikäläisten puheenjohtaja Santerikin. Kaiken kaikkiaan tänä vuonna SEKKin ja MEKA TV projekteissa on saanut koulutusta sekä ollut erityistaiteen että sosiaalisen median tuottajina 140 erityisryhmiin kuuluvaa osallista ja toimijaa.

Vuosi on ollut raskas koronan vuoksi ja pienevien toimintatukien kiusatessa työntekijöitä milloin pakkolomilla tai milloin lyhennetyllä työviikolla. Tänään kuultiin myös ikävä uutinen, että STEA oli leikannut Me Itsen tukia niin paljon, että myös koko Satakunnan meikäläisten toiminta on vaakalaudalla, kun toiminnalla ei ole mitään tukia tiedossa. Tämä on jo kolmas vuosi, kun tuet meikäläistoiminnalle laskevat kuin lehmän häntä Satakunnassa.

Hommat ollaan kyllä saatu riittävän hyvin tehtyä, joskus jopa erinomaisesti ja peräti parhaalla mahdollisella tavalla.

Teimme tänään myös TikTok joulukalenterin ja se on tällainen.@mediaakaikille

Satakunnan meikäläiset riittävän hyvissä pikkujoulujuhlissa SEKKIssä. ##joulukalenteri ##taiteestatyötä ##SEKK ##meitse ##mekatv ##satakunnanmeikäläiset

♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikille


Enempää emme tästä illasta kerro. Nyt juhlitaan ja vasta maanantaina murehditaan tulevia lisää ja jatketaan hommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti