sunnuntai 12. joulukuuta 2021

13/24 joulukalenterissa Merikarvia

Tänään Satakunnan meikäläisten TAITEESTA TYÖTÄ joulukalenterissa muistellaan vähän Merikarvian meikäläisten vuoden 2021 työpanosta. 


Merikarvian Wassa

Alkuvuonna 2021 voitiin toteuttaa vain puolet Merikarvian kansalaisopiston kurssikaudesta, kun korona teki talvilomasta myös kesäloman. Kesällä sentään päästiin tapaamaan, kuvattiin elokuvia Ourasta ja Merikarvian kylistä, pidettiin elokuvaleiri, mutta ei saatu elokuvia sitten kaikesta kiireestä ja koronasuluista johtuen valmiiksi.

Uutta ja hienoa oli se, että Merikarvian kunta tilasi meikäläisiltä kolme elokuvailtaa, joissa sekä Merikarvian meikäläiset että Tukiliiton KIITOS 60 vuotta -kiertue esitteli kolmena iltana yhteisöelokuvia Merikarvian koulukeskuksessa.

Vuosi päättyi mukavasti Porissa Riittävän hyvä elämä -seminaarissa, jossa Marko piti hienon puheen ja se on nyt tässä.

Markon riittävän hyvä elämä Merikarvian mediapiirissä


Terve, 
olen Marko Fagerroos ja Merikarvian Me Itse meikäläisten sihteeri. 

Tulin nyt kertomaan meidän toimintavuodesta 2021. Meidän Merikarvian piiri alkoi alkuvuonna 2021 niin, että me kokoonnuttiin 3 kertaa ennen koronasulkua. Sitten tulikin pitkä tauko meidän toimintaan. 

12.5. toukokuussa meidän puheenjohtaja Päivillä oli puheenjohtajien koulutuspäivä Porissa.

14.6. meillä oli kesätapaaminen Merikarvialla, kuvattiin Merikarvian kuulumiset ja kirjoitin myös blogin niistä.

Ouraluodon kuvausreissu tehtiin heinäkuussa ja kuvasimme Ouraluodon karunkauniita maisemia ja historiaa. Blogi tehtiin myös siitä reissusta.

Meidän elokuvaleiri oli 10-12.8. Merrycampingillä. Se oli onnistunut, monipuolinen ja  hyvä leiri. Siitäkin kirjoitin pitkän blogin.

Päivi oli toisen kerran puheenjohtajien tapaamisessa elokuussa Porissa.

Merikarvian kunta tilasi meiltä elokuva iltoja, joita ollaan näytetty kerran kuussa koulukeskuksen auditoriossa. Niitä on ollut yhteensä 3 kappaletta ja jatkuu taas ensi vuonna. 

Marraskuussa kirjoitin blogin tämän syksyn merikarvian kuulumisista. 

Merikarvian piiri jäikin nyt joululomalle 15.11.2021 ja jatkuu taas tammikuussa. 

Meidän kulunut vuosi on mennyt suhteellisen hyvin rajoituksista huolimatta. Saatiin Jits etäyhteydet kuulumaan netissä, opetellaan tekemään TikTok videoita ja teimme joulukuun 13. päivän TikTok joulukalenterin luukun. 

Ollaan positiivisissa merkeissä menty vuosi 2021.

Marko Fagerroos


@mediaakaikille Millaista on Merikarvian meikäläisten riittävän hyvä elämä? #joulukalenteri #taiteestatyötä #meitse #merikarvia ♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti