perjantai 3. joulukuuta 2021

3/24 joulukalenterin luukun avaa Eurajoen meikäläiset

Joulukuun 3. päivä meillä oli asiaa Eurajoella, josta avaamme nyt Taiteesta työtä -joulukalenterin luukun 3/24.

Päivän keskustelijat YouTube livessä

Tänään kansainvälisenä vammaisten päivänä esitimme kehitysvammaisten teemaviikon livetapahtuman. Tapahtuma oli myös Eurajoen meikäläisten järjestämä Tukiliiton KIITOS 60 vuotta kiertueen  tapahtuma.


Päivän tapahtuma onnistui hyvin ja sen voitte todeta itsekin tästä 45 minuutin esityksestä.Kaikista Satakunnan meikäläisten seitsemästä Me Itse elokuvaryhmästä Eurajoen ryhmä on kärsinyt koronasta eniten. Toiminta meni sulkuun 13.3.2020 ja Toimarin ryhmä pääsi aloittamaan vasta 2021 syksyllä toimintaa pienenä ryhmänä. Puoleentoista vuoteen muut Satakunnan meikäläiset eivät nähneet eurajokilaisia laisinkaan, vain Tiia oli Arin kanssa päässyt kerran tapaamaan puheenjohtajaa tänä aikana. Nyt syksyllä Jaana on ollut mukana Eurajoella auttamassa toimintaa uudelleen alkuun.

Eurajokilaisia oli toki pitänyt maailmankartalla Onnikoti Tähtitaivaan elokuvapiiri, jossa oli sekä viime syksynä että tänä keväänä ja syksynä oma 3 kerran elokuvakurssi. Tänään Eurajoella olikin tämän ryhmän maailman ensi-ilta toimarin Meillä on teille asiaa tapahtumassa.


Ensi vuonna on tavoitteena käynnistää Eurajoen elokuva- ja meikäläistoiminta uudestaan ja tähän ollaankin saatu jo Kehitysvammaisten Tukiliitolta tukea, kiitos tästä.

Teimme Eurajoella myös Satakunnan meikäläisten TikTok joulukalenterivideon ja se tulee tässä;


@mediaakaikille

Satakunnan meikäläisten tietäjät etsii Jaanan käskystä riittävän hyvää elämää tällä kertaa Eurajoella.##meitse ##taiteestatyötä ##joulukalenteri ##mekatv

♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikilleTästä on nyt hyvä jatkaa 14.1.2022, mikäli koronatilanne sallii kokoontumiset ensi vuonna. Eurajoen elokuvaryhmä on perustettu 1994, joten pitkät perinteet on tälläkin ryhmällä, toivottavasti päästää yhdessä juhlimaan ensi vuonna KeViKe/MEKA TV 30 vuotis juhlavuotta. Toivossa on ainakin hyvä elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti