keskiviikko 1. joulukuuta 2021

1/24 luukkua jouluun - Joulukalenterin 2021 avaus

Tänä vuonna joulua odotellessa Satakunnan meikäläisille ja MEKA TV toimijoille avataan kaksi joulukalenteria. 

Joulukuun valoa 1. päivänä


Toisessa joulusiivouskalenterissa Taiken Taiteesta työtä tuella -päätonttuina huseeraa Tiia ja Ari, jotka siivoavat blogikalenterissa vuoden tapahtumia. Parin edellisen vuoden tapaan tämä blogikalenteri on juttusarja vuoden tapahtumista. Vuosina 2019 ja 2020 julkaistiin vuoden TAITEESTA TYÖTÄ hankkeen raportti 24 jutun sarjana. Näin siis tänäkin vuonna, kerromme siis miten #taiteestatyötä viisivuotissuunnitelma eteni 3. vuotena.

Tiia on kerännyt koko vuoden viikkorapsoja ja toiminnan summauksia, jotka nyt siis paketoimme siististi tähän kalenteriin luettevaksi.

Päätontut Tiia ja Ari

Toisessa TikTok kalenterissa taas Jaana on määrännyt itämaan tietäjät selvittämään 24 päivän aikana, löytyykö Satakunnasta riittävän hyvää elämää.


@mediaakaikille

Satakunnan meikäläisten riittävän hyvä joulukalenteri.#meitse #satakunnanmeikäläiset #mekatv #mediaakaikille #taiteestatyötä

♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikille


Näillä joulukalentereilla on pitkät perinteet, ensimmäinen joulukalenteri julkaistiin jo 1996, kun netti oli vielä nuori. Ihan joka vuosi ei olla jaksettu näitä KeViKe/MEKA TV joulukalantereita tehdä, mutta nyt taas jaksetaan kahden kalenterin voimin. 

Kannattaa siis pysyä ajan tasalla ja seurata mitä ihmettä me oikein täällä Satakunnassa ollaan vuoden mittaan saatu aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti