sunnuntai 6. joulukuuta 2020

6/24 askelta jouluun - TAITEESTA TYÖTÄ joulukalenteri 2020

Onnea 103 vuotiaalle Suomelle! Sillä ainakin kaikki Satakunnan meikäläiset ovat sitä mieltä, että Suomi on maailman paras maa!

Suomen 103. itsenäisyyspäivä menee tänä vuonna vähän ohi TAITEESTA TYÖTÄ -hankkeelta vähän niin kuin kaikki muukin Satakunnan meikäläisten viritelmät kehitysvammaisten teemaviikolla 2020 Satakunnassa vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Eilen piti Huittisten Hulivilien kanssa juhlistaa päivää, mutta kun tilaisuus peruttiin, niin ei mitään juhlavaa tilaisuutta tämän tärkeän asian ympärille ole tarjota.

Kaivellaanpas sitten vähän tikulla silmää ja muistellaan, mitä eKr (ennen koronaa) itsenäisyyspäivänä ollaan pohdiskeltu.Tänä vuonna sitten Satakunnan meikäläiset ja TAITESTA TYÖTÄ -hanke viettää 103 juhlavuotta itsekseen hiljaa hissuttaen koronaeristyksissä.

Jos nyt jotain aiheeseen sopivaa elokuvaa joku haluaa katsoa, niin sopii katsoa tämä 2017 Monituotteessa tehty Avain-orkesterin elokuva:

Tämän vuoden itsenäisyyspäivän lyhytelokuva jää keskeneräisenä tekemättömänä työpöydälle, mutta toivottavasti saamme aihetta juhlia sitten 104 vuotista Suomea paremmalla onnella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti