perjantai 11. joulukuuta 2020

12/24 askelta jouluun TAITEESTA TYÖTÄ joulukalenteri 2020

Tänään TAITEESTA TYÖTÄ joulukalenterissa 12/24 muistellaan Harjavallan Me Itse Huimaveikkojen koronavuotta.

Harjavallan Me Itse ryhmällä on vähiten kansalaisopistotunteja Satakunnan ryhmistä, yhteensä vain 16 tuntia, mutta kokoontumisten vähyyttä koitetaan aina korvata hakemalla erilaisia apurahoja, jotta päästään tekemään kesäelokuvia.

Alkuvuonna kokoonnuttiin Sataopiston mediakurssilla Harjavallassa vain 3 kertaa, sillä koronaeristykset veivät yhden kerran. Kesätapaamisiakaan ei ollut muiden kuin puheenjohtaja Samulin kanssa.

Meidän jengi talvella 2020

Syksyllä korona uhkasi viedä koko toiminnan, sillä kokoontumispaikka meni alta pois, kun siellä toimii riskiryhmiin kuuluvia toimijoita. Sitten päätettiin kokeilla koko Harjavallan mediakurssin siirtämistä Kiukaisiin, sillä sieltähän suurin osa porukoista olikin. Yhden kerran syksyllä koronapaniikki peruutti kokoontumisen, mutta saatiin sentään 3 kertaa kokoontua.

Vuoden mittaan suunnitellut ja osin kuvatutkin elokuvat jäivät kesken kokoontumiskertojen vähyyden vuoksi. Puheenjohtaja Samuli Palmua tavattiin kyllä Satakunnan meikäläisten pikkutapaamisissa, tehtiin pari haastattelua, mutta vähäistä on ollut toiminta Harjavallassa koronan varjoissa. Ainoa valopilkku asiassa lienee se, ettei toimintaa kokonaan tarvinnut lopettaa.

Kiukaisten Huimaveikot syksyllä


Ensi vuonna jatketaan kokoontumisia Kiukaisissa, jos koronatilanne näin suo ja ollaan vähän jo mietitty, pitääkö Harjavallan Huimaveikot nimi vaihtaa Euran Huimaveikoiksi, kun Kiukainen sijaitsee Eurassa.

Päätonttu Palmu ja taustatonttu Impola

Eipä tässä nyt muuta kuin että hyvää ja rauhallista joulua vaan kaikille toivottaa päätonttu Samuli ja taustatonttu Ari.

Kyllä me täältä vielä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti