sunnuntai 15. joulukuuta 2019

TAITEESTA TYÖTÄ joulukalenterin luukku 15.

Vuoden isoin #taiteestatyötä elokuvaurakka taitaa olla Me Itse 20 vuotta lyhytelokuvien ja seminaarin taltiointi. Tehokasta työaikaa näiden elokuvien tekemiseen on mennyt lähes kolme viikkoa.Tammikuussa 2019 käytiin ensin Merikarvian meikäläisten kanssa kuvaamassa onnitteluvideota Tampereella ja kuvattiin samalla haastatteluja juhlalyhytelokuvaan lisää.

Tammi-helmikuussa pemotettiin myös MEKA TV arkistoja ja metsästettiin menneiden vuosien Me Itse videoita, joita onkin arkistoon varsinkin viimeinen 11 vuoden aikana kerääntynyt melkoinen määrä.

Helmikuussa käytiin kuvaamassa ja haastattelemassa Tommi Kivimäkeä Ilmajoella. Elokuvan ensi-ilta oli Porissa 3.12.2019.

Me Itse juhlavdeon ensi-ilta oli 16.3.2019 Ei mitään meistä ilman meitä. 

Juhlaseminaarissa Merikarvian meikäläiset ahersivat taas kameran varressa ja kuvasivat kaikki seminaarin juhlapuheet.

Jossain vaiheessa sitten kaiken muun kiireen ja tohinan ohessa julkaistiin sitten pitkin syksyä juhlaseminaarin juhlapuheita ja tarkoitus olisi saada viimeisetkin puheet editointimyllystä ulos huomenna 16.12.2019.

Eipä tässä sitten tämän enempää ehditä tonttuilemaan, kun on vielä 3 puhetta editoimatta. 

Tässäpä muuten teille kätevä soittolista, mistä näet kaikki tähän asti julkaistut Me Itse 20 vuotta juhlalyhärit,Huomenna sitten loputkin ja sitten on tämä Me Itse toimintavuosi Satakunnan meikäläisten puolesta 17.12. loppupalaveria vaille valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti