tiistai 3. joulukuuta 2019

TAITEESTA TYÖTÄ joulukalenterin 3. luukku

Kovan päivän ilta, vuoden kovin ponnistus on onnistuneesti pulkassa.Sen verran koville otti ainakin tämän joulukalenterin päivittäjälle, ettei oikein sanotuksi saa.

TAITEESTA TYÖTÄ oli siis samalla vuoden päätösseminaari, jossa tarkasteltiin samalla, mitä tänä vuonna ollaan saatu aikaan ja millaisia näkymiä tulevaisuudessa on. Tänä vuonna käydään vielä Kankaanpäässä, Raumalla, Huittisissa ja Tampereella, muuten tehdään vain raportteja ja tilityksiä sekä käydään muutamassa palaverissa pohtimassa, miten ensi vuosi saadaan käyntiin.Tapahtuman arviointia sitten myöhemmin lisää, nyt vähän jäähdytellään ja valmistellaan seuraavan päivän kulkua. Lähes 100 kävijää tuli seminaariin ja toinen mokoma taisi seurata suoratoistoa.


Päivän aikana nähtiin 2 elokuvan maailman ensi-iltaa, yksi teatteri kantaesitys ja kuultiin paljon mielenkiintoisia näkökulmia erityistaiteesta ja vaikuttamisesta.

Suoratoistossa oli hieman meistä riippumattomia ongelmia, lähetys katkesi kaksi kertaa heikkojen yhteyksien vuoksi, mutta tästä nyt ainakin sopii katsoa, miten Taivaanrannan tuolla puolen näytelmä meni.


Ja muistattehan, teatteri on AINA parasta paikan päällä, tämä taltitointi antaa vain kalpean aavistuksen siitä, miten hieno tunnelma paikan päällä oli.


Toinen OIKEA esitys on sitten maanantaina 9.12.2019 Porin seudun kansalaisopistossa kello 13:00.


Täytyy sanoa, että ainakin ylitarkastaja Kähkönen oli tyytyväinen tapahtumaan ja antoi tilaisuudelle täyden 10 pistettä.Tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti