lauantai 5. helmikuuta 2022

KIITOS viikosta 5.

Tammikuu meni peruutusten merkeissä koronan varjoissa, mutta nyt saatiin heti helmikuun alussa uutta valoa risukasaan, kun kansalaisopistot vapautuivat koronarajoituksista.

Helmikuun allakkakin alkoi näyttää jo valoisammalta kuin tammikuussa

Näin meni Tiian ja Arin työviikko numero viisi

31.1. maanantaina aamupäivällä olimme SEKKissä. Tein viikon menun, Näkyvämmäksi hanketta suunniteltiin sekä viikon kursseja. Sitten jatkoimme Yhdessä ME selvitään juhlaviikon suunnittelua sekä Tiistaitiimin valmistelua. Iltapäivällä nollattiin tammikuu.

Illalla Ari ja Jaana kävivät vielä kuukausipalaveria ja osallistuivat SEKKin hallituksen kokoukseen. Vuoden ensimmäinen kokous oli myös järjestäytymiskokous ja Jaana valittiin SEKKin varapuheenjohtajaksi Arin ollessa varsinainen puheenjohtaja.

1.2. Osallisuus teatterin opistokausi alkoi Monituotteessa.


Kuulumisten vaihdolla ja tulevan suunnittelulla alkoi teatterikausi 2022

Vaihdettiin kuulumisia ja suunniteltiin tulevaa. Illalla oli Tiistaitiimi, jossa pohdimme tulevaa juhlaviikkoa.


Satakunnan meikäläisten Tiistaitiimi ja Taiteesta työtä ohjausryhmä kokoontuu tiistaisin etänä

Ojantien animaatiopajakin alkoi Arin vetämänä, he alkavat tekemään animaatiota, joka käsittelee KeViKe ja MEKA TV historiaa Ojantien näkökulmasta.


2.2. keskiviikkona editoitiin ja suunniteltiin juhlaviikon ensi-iltoja koko päivän.


Editointipäivä SEKKissä


Ensin listattiin elokuvat, joiden ensi-iltaa suunniteltiin ja kun huomattiin, että 30 vuotisjuhlaviikolle oli tiedossa vain 20 elokuvan ensi-iltaa, niin päädyttiin sitten siihen, että tehdäänkin 30 ensi-iltaelokuvaa. Säästyisi sitten rahat kynttilöiden ostosta. Viikon kulusta tehdään TikTok elokuvia, joten 30 elokuvaa viikossa syntyy helposti kuin heinänteko. 


3.2. torstaina alkoi Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri. 


Tekunkorven elokuva- ja muistelupiirikin taas mukana kuvassa

Iltapäivällä SEKKissä kirjoitettiin viikkorapsaa ja editoitiin elokuvia.


4.2. Tiian vapaapäivänä Ari ähelsi kotitoimistossa tulevaa juhlaviikkoa sekä osallistui Satakunnan kokemustoiminta -ohjausryhmän palaveriin. Ikäviä uutisia oli sinne kerrottava STEAn Me Itse päätöksestä. Jos Me Itse toiminta STEA päätöksen vuoksi joudutaan lopettamaan, pudotaan myös Satakunnan kokemustoiminta -ohjausryhmästä pihalle kuin lumiukot. Ari kuitenkin toivottamana optimistina ilmoittautui ohjausryhmän viestintätyöryhmään, joten Satasoten kehittämisessä ollaan vielä mukana tätä kautta.


5.2. lauantaina alkoi Eurajoella Tähtitaivaan elokuvapiiri kevään toimintakautensa ja saatiin sitten paljon aikaiseksi, joista sitten lisää ensi viikolla 12.2., kun Yhdessä ME selvitään -juhlaviikko rantautuu sinne seuraavan kerran.


Näin käynnistyi toiminta vihdoin Eurajoellakin

6.2. sunnuntai on merkattu vapaapäiväksi, mutta saattaa olla että tulevan juhlaviikon järjestelyt ja elokuvien ensi-illat työllistävät koko päivän. Saattaapi olla, että nyt kun saatiin toiminta vihdoin kansalaisopistojen kautta käyntiin, vapaapäiviä vietetään vasta talvilomalla.

Mutta nyt kiitos ja näkemiin, muistakaa seurata Yhdessä ME selvitään -juhlaviikon tapahtumia ja tiedottamista yhtä aktiivisesti, kuin ME näitä yhdessä meille kaikille tuotammekin.


KIITOS viikosta 5 kirjasi

Tiia Takala

Ari Impola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti