maanantai 14. helmikuuta 2022

Yhdessä ME selvitään maanantai Ystävänpäivänä 14.2.2022

Yhdessä ME selvitään työviikon 8. päivänä MEKA TV 30 vuotta juhlaviikko päätettiin Merikarvialla vuoden avauksen ja Ystävänpäivän merkeissä.

Merikarvian vuoden avaus

Aamutuimaan oli julkaistu jo yksi Ystävänpäivävideo On ystävänpäivä aina helmikuussa. Musiikkivideo on Tiian viime vuonna sanoittamien vuosilaulujen toinen musiikkivideo. Viime vuonna Tiia teki joka kuukaudelle oman laulun ja nyt tänä vuonna on tarkoitus tehdä näistä joka kuukaudelle oma musiikkivideo.


Merikarvian päivästä Marko Fagerroos teki oman jutun ja se on nyt tässä.

Marko toimi päivän Me Itse kokouksen sihteerinä ja teki tämän päivärapsan

Maanantai 14.2.2022 ja hyvää ystävänpäivää

Merikarvian mediapiiri pääsi vihdoin ja viimein alkamaan näiden rajoituksien jälkeeni. Me ollaan tavattu viimeksi joulukuussa ja silloin olimme Porissa seminaarissa. Ikäviä uutisia on tullut kuuluville, Me Itse ry toiminta uhkaa loppua kokonaan, mutta taistelu jatkuu, että toiminta jatkuisi. Määrärahojakin on supistettu. 

Meidän mediapiirillä alkuvuosi on ollut todella hiljainen, ollaan nähty muita porukoita Jits yhteyden kautta, olen ollut niissä mukana. 

Tänään täällä Merikarvialla on tarkoitus kuvata TikTok video. Ensin kuitenkin julkaistiin täällä Huittisten ja Porin ystävänpäivän tervehdys TikTok.

@mediaakaikille Huittisten Hulivilien ystävänpäivän tervehdys, joka tehtiin Lepopäivän ratoksi tapaamisen yhteydessä #taiteestatyötä #mekatv30vuotta#mediataitoviikko ♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikille


Katsottiin lyhytelokuva Pohjansahasta. Se on osa meidän kyläelokuvasarjaa.


Pidettiin Me Itse kokouskin pitkästä aikaa. 

Joka toinen viikko kokoonnutaan Merikarvialla, vielä 5 kertaa. Kulttuuriavustuksiakin haetaan. 

Kesäleiriä ollaan suunnittelemassa ja se olisi 3 päivän leiri. 

Tänään kuvataan vielä nämä Merikarvian kuulumiset ja videoidaan nämä myös teidän nähtäväksi. Se on MEKA TV 30 vuotta juhlaviikon 29/30 video.


Sitten tehtiin ja julkaisiin vielä juhlaviikon 30/30 video ja se on tässä.
@mediaakaikille #mekatv30vuotta juhlaviikon 30. uusi video tulee Merikarvian meikäläiseltä. Kiitos juhlaviikosta! #taiteestatyötä #mediataitoviikko #me #merikarvia ♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikille

Näin päätettiin sitten Yhdessä ME selvitään MEKA TV 30 vuotta juhlaviikko. Me tapaamme Merikarvialla taas 28.2.2022, siihen asti näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti