torstai 10. helmikuuta 2022

Yhdessä ME selvitään torstaina 10.2.2022

Vuorokausi vaihtui Työhuone Impolassa

Tänään 10.2.2022 olikin sitten SE virallinen MEKA TV syntymäpäivä, jota tässä nyt juhlitaan kaikkina viikon kahdeksana päivänä.

Vuorokausi alkoi editiontimyllyn jauhaessa kahta päivän viimeistä ensi-iltaa, mutta sitten oli puoli kahden aikaan yhden ohjaajan reppanan annettava periksi ja jatkaa editointia aamutuimaan. Se sitten helpotti sen verran, että saatiin kolmaskin päivän neljästä ensi-ilta elokuvasta esityskuntoon.


Tiian merkintöjä Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiristä

KeViKe/MEKA TV 30 vuotis synttäreitä juhlittiin Tekonroven elokuva- ja muistelupiirissä työn ohessa ilman sen ihmeempiä juhlallisuuksia.  Katsottiin ensi-illat, jotka tulevat ensi-iltaan tänään sekä Tiian gallerian traileri, joka sekin esitetään tänään ensi-iltojen livessä. Tehtiin onnittelu TikTok ja katsottiin Eijan musavideon Tammikuussa jossakin.

@mediaakaikille Arvatkaas mitä juhlapäivää Tekunkorvessa tänään juhlittiin? #mediataitoviikko #taiteestatyötä #mekatv30vuotta ♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikille
Eijan merkitöjä SEKKissä 30 vuoti juhlatapaamisessa

Me haluamme toivottaa kaikille paljon onnea kolmekymmentä juhla viikolla.

Livelähetys suoraan SEKKistä


Tänään oli taas kiva vetää kahta laulua tänään pitkästä aikaa kuten ennenkin.


Muistelimme kaikkea mitä olemme edellisvuosina tehneet. tänään on ollut hauska mukava päivä meillä kaikilla. 

@mediaakaikille Mauri Kenttä ja Tiimi Huikeat kiittää MEKA TV 30 toiminnan vuodesta. #mediataitoviikko #taiteestatyötä #mekatv30vuotta #me ♬ alkuperäinen ääni - mediaakaikille


Ari loppumerkinnät

30 vuotis synttäripäivän päätteeksi oli vielä Ahlaisissa lasten ja nuorten Ahlaste tuupi, joka sekin viettää 10 vuotis juhlavuotta. Tällä hetkellä se on valitettavasti ainoa lasten ja nuorten elokuvaryhmä, eipä ole vaan viime vuosina herunut tukea MEKA TV mediataidoille viedä näitä kouluihin tai harrasteryhmiin muualle kuin Ahlaisiin.

Päivän saldo oli 7 videon/elokuvan ensiesitystä, joten viikkosaldo on nyt 18/30. Tuupilta olisi tulossa yksi uusi, mutta jääköön huomiseen.

Nyt vähän lepoa, kiitos ja näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti