torstai 27. tammikuuta 2022

Tammikuussa jossakin viikolla 4

Viikkorapsan 4. vuoro.

Tammikuussa jossakin

24.1. maanantaina olimme SEKKssä. Jaana oli mukana ja teimme Tukiliiton KIITOS infoa ja toimintaraha hakupyyntöä Satakunnan tukiyhdistyksille ja tukipiirille, kun Me Itse ei voi sitä hakea omissa nimissään. Suunnittelimme myös Tukiliiton Näkyvämmäksi hanketta.

Maanantain työläiset

Tietysti kirjoitin viikkomenun.

25.1. tiistaina kokoontui Tiistaitiimi Jitsin kautta kello 18.00 illlalla. Meitä oli 12 osallistujaa ja asiaa oli paljon.


Tiistaitiimissä oli paljon ikäviä asioita käsiteltävinä, mutta porukka oli mitä parasta

26.1. keskiviikkona oli Eijan päivä. Aamulla kävimme kuvaamassa Kirjurissa tammikuun laulun musiikkivideota sekä äänitimme Eijan laulun ja rummut tammikuun lauluun. Illalla osallistuin Rauman Me Itse palaveriin etänä.


Rauman etäpalaveri keskiviikkona

Tässä Eijan tarina keskiviikko päivästä


Hei kaikki Me Itse porukat, täällä Porin varapuheenjohtaja Eija. 


Aamulla Ari haki minut kello 8:50. Menimme ensin Kirjuriluotoon kuvaamaan minun video juttuani ja olimme siellä hetken aikaa.


Myöhemmin tulimme SEKKiin. Kannettiin tavaroita, mitä tarvitsimme äänityksissä. Joimme ensin kahvia, sen jälkeen ruvettiin äänityshommiin.


Eija tammikuussa jossakin


Hetken päästä pidimme ruokatauon, söimme spagettia ja lihapullia. Sitten taas äänitettiin hieman lisää.


Otimme vielä lisää kuvia, niistä tuli hyviä.


Mennäänpäs minun kuulumisiini. Minulle eli varapuheenjohtajalle kuuluu todella hyvää tällä hetkellä, olen ollut töissä nyt maanantaista alkaen.


Tällä hetkellä on ollut mukavinta tehdä töissä hommia mukavasti. Tykkään tehdä erilaisia hommia, mitä minulle on annettu.


Porin Me Itseen kuuluu tälläkin hetkellä oikein hyvää minun mielestäni. Minusta tehtiin videopätkä, mitä ei vielä julkaista. 


Minulle ei tule nyt mitään muuta tällä hetkellä mieleen enää, mutta on ollut mahtavin päivä tämäkin päivä.


Eija Railo27.1. torstaina ohjelmassa oli muun muassa Tukiliitto toimintaraha hakemuksen ja viime vuoden raportin tekemistä. Jatkoin myös eilen aloittamani viikko rapsan tekoa, joka on tässä.


Tiia Takala


Ps. kommentit Arilta 27.1.


Löysässä hirressä toiminnan jatkon suhteen ollaan vielä. Alkuviikosta tuli taas roppakaupalla huonoja uuutisia, mutta joitakin valonpilkahduksia tuli loppuviikosta ja lisää palkattomia hommia, jotka on vain pakko hoitaa. Palkallisia tunteja tuli jo peräti 6 kappaletta viikossa peruttujen 16 tunnin tilalle.

Viikonloppu menee harrastaen osin edellisten vuoden apurahaselvitysten sekä uusien hakemusten tekemiseen, mutta minkäs teet, jos ei näitä tee, niin ei ole mitään hommia odotettavissakaan.

Perjantaina on vapaapäivä ja koitan kerätä voimia, sillä todennäköisesti joudutaan seuraavaksi hommaksi perua kaikki hommat helmikuun alussa taas ja pitää valmistautua työkkäriin menoa, kun konstit toiminnan jatkumiselle alkavat olla lopussa yhdeltä ohjaajan reppanalta.

Olen kiitollinen kolmesta hienosta työkaverista tällä viikolla, mutta suren niitä kaikkia 57 muuta kaveria, joilta korona on vienyt yhdessä kohtaamisen riemun tälläkin viikolla pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti