sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Viikkorapsa numero 39

 Tiian #taiteestatyötä viikkorapsa 39. ja vähän Arinkin.

Syksyn värejä Mistelin taidetestaamosta


27.9. maanantaina Ari haki minut kotiportilta 7:50. Lähdimme kohti Raumaa.


Raumalla otimme Veikon kyytiin. Menimme Aarnkariin, jossa oli editointi paja ja Rauman muistitieto elokuvien katselmus.


Minä tein viikko menun ja otin kuvia ulkona. Timo kirjoitti, blogin joka julkaistiin jo.


Täällä luettavana Timon blogi


Ari edisti elokuvia yhdessä Rauman muistelijoiden kanssa. Aamulla oli Nurmeksen porukka ja kello 12.00 Vanhan Rauman porukka.


Rauman muistitieto elokuvien editointipajassa maanantaina


Editointi pajan jälkeen kävimme syömässä koko kuvausryhmän kanssa. Sitten lähdimme kotiin.

  

28.9. tiistaina oli Osallisuus teatterin treenit ja samalla alkoi Porin seudun kansalaisopiston kurssikausi. Suunnittelimme ensi viikon ohjelmaa puhevammaisten viikon tapahtumaan ja Puuvillan Yhtä monta kulttuuria tapahtumaan sekä harjoittelimme musikaalin lauluja. Samalla edistimme vähän musikaalin käsikirjoitusta.


29.9. keskiviikkona Ari tuli hakemaan minut kello 11:00. kotoa ja menimme Mistelin taidetestaamoon. Katsoimme valokuvia videotykillä ja keksittiin niihin runoja. Mistelin jälkeen menimme SEKKiin, jossa söimme.


Mistelin taidetestaamossa keskiviikkona


Sen jälkeen pohdimme Olvi-Säätiön hakemusta yhdessä. Viilasimme myös SEKKin toimintasuunnitelman meidän osuuden kuntoon, kunnes oli aika päättää työpäivä.


30.9. torstaina Ari haki minut kotiportilta kello 9:10. Menimme Tekunkorpeen elokuva- ja muistelupiiriä vetämään. Otin ulkoa syksyisiä valokuvia ja sitten kokeiltiin Jitsiä, oltiin Jaanaan yhteydessä. Sitten opeteltiin vähän valokuvan käsittelyohjelmalla muokkaamaan valokuvia. Ja keksittiin niihin mietelauseita. Ne julkaistiin 

MEKA TV Facebook -sivuilla.


Runotaulu Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiriltäTekunkorven jälkeen kävimme kaupassa ja haimme Hannan kyytiin kirjastolta. Menimme Joutsijärven lähelle Rekitaipaleenjärvelle syömään ja palaveeraamaan. Se oli samalla meidän työnohjauspäivä.


Työnohjausta Rekitaipaleenjärven rannallaMeillä oli jälleen hieno työviikko


Tiia TakalaArin loppuviikko


Perjantaina alkoi sitten myös Eurajoen Toimarin elokuvaryhmä puolentoista vuoden koronatauon jälkeen. Jaana oli myös etäyhteydessä ryhmään ja päivä meni toiminnan uudelleen käynnistämiseen.


Eurajoen elokuvaryhmäkin taas kuvassa mukana


Lauantaina ja sunnuntaina vapaapäivinä piti edistää editointeja ja vähän muutakin lepäilyn ohessa, pari hurjaa viikkoa on takana ja kolme vielä hurjempaa edessä ennen kuin päästään vähän syyslomailemaan.


Ari Impola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti