torstai 21. lokakuuta 2021

Normitaiteestatyötätorstai

Tällä viikolla TAITEESTA TYÖTÄ viikkorapsan sijaan tehdään päivärapsoja, miten sujuu hankkeen arki.

Uusi työpäivä alkaa

Ari uusi aamu nousi kuin väsynyt haamu

Työpäivä Työhuone Impolassa alkaa taas kello kuusi. Eilisen 15 tunnin työpäivän jälkeen jäi eilinen päivä purkamatta, joten se purku oli tehtävä sitten näin aamutuimaan.

Kutakuinkin puolet tarvittavista tehtävistä jäi taas aamulla tekemättä, kun alkoi jo kiire lähteä Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiriä vetämään. Aamukiireitä lisäsi vielä se, että piti vielä mediavaunu Ooppeli katsastus- ja vuosihuoltoon, jotta päästäisiin taas liikkeelle tuolla vanhalla yli-ikäisellä rakkaalla romulla.

Ooppeli jäi siis huoltoon korjaamolle ja liikkeelle Impolasta lähdettiin punaisella pikkuautolla minimivarustein kello 9:02.

Tiian toiveikas torstai Tekunkorvessa

Tänään Ari minut kello 9:10 punaisella autolla kotiportilta. Menimme Tekunkorpeen, jossa tänään kerrottiin viikon kuulumisia. Puhuttiin siitä, miten musikaali etenee ja vähän eilisistä keikoista. Katsottiin Merikarvian elokuvaryhmän Animaation lyhyt historia -elokuva. Sitten katsottiin valokuvia teatterista ja eilisistä keikoista.


Katsottiin, mikä päivä tänään on. Tänään on Laske nappeja -päivä sekä Pälätyspäivä. Sitten laskettiin nappeja ja pälätettiin.


Mietittiin myös, mikä voisi olla tämän päivän raportin otsikko, ja Marja-Liisa keksi, että se voisi olla Toiveikas torstai. Se kuulosti meistä hyvältä.


Ari kirjoitti MEKA TV juttuja juttelun mukaisesti. Minä kirjoitin tätä päivärapsaa ja Tekunkorven muistiota.


Tekunkorven pälätyspiiri


Kirjoitin myös koneelle Me Itse tiedotteeseen Jaanan käsin kirjoittaman osuuden.


Arin loppupäivä


Tekunkorven elokuva- ja muistelupiirin jälkeen käytiin Tiian kanssa syömässä ja päästettiin hänet ansaitulle syyslomalle. Sitten alkoi minun ankara yksin puurtaminen Työhuone Impolassa, jossa koitin saada epätoivoisesti päivän muita pakollisia hommia pois käsistä.


Iltapuolella oli vielä Ahlaste tuupin vuoro ja oli kiva kerta tänään, kuvattiin lasten ja nuorten kanssa lyhytelokuva Ahlaisten syyslomasta.


Kotona vihdoin noin 18:17. Nippanappa jaksoin purkaa auton kuvauskamoista, mutta sitten loppui veto. Olisi vielä ollut koko mokoma tekemistä, mutta ei vain jaksa.


Päivän työtuntisaldo;

- Ohjaajalle 4 palkallista tuntityötä ja 7 palkatonta.

- Vertaisohjaajalle vähän vajaa työpäivä, kun edellisistä päivistä on tullut ylimääräisiä tunteja.

- 7 opiskelijalle yhteensä 14 opintotuntia + 7 tuupilaiselle myös 14 kerhotuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti