maanantai 18. lokakuuta 2021

Normimaanantai lokakuussa 2021

Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt kuin lentäen niin, ettei edes kissaa ole kerinnyt kunnolla sanomaan. Tällä viikolla on tulossa taas hyrskynmyrskynviikko, mutta päätettiin silti vähän kertoa, millainen on #taiteestatyötä normiviikko päivästä päivään. 

Päätettiin tehdä hyrskynmyrskynpäivästä vähän blogia

Tällä viikolla vauhtia riittää jo senkin takia, että lokakuun viimeisellä viikolla on kovana tavoitteena pitää syyslomaa, joten tällä viikolla pitäisi tehdä kahden viikon hommat, jos lomalle mielii.

Näin eteni normimaanantai 18.10.2021.

Arin työpäivä uusi alkoi kello kuusi

Herätys koitti kello kuusi ja aamutoimien ohella alkoi päivän pakkaaminen ja työviikon järjestelyt Työhuone Impolassa. Pakkaamisen ohessa koitettiin hoitaa päivän sähköpostit ja paperit, tehdä varmuuskopiot, suunnitelmat päivän kurssille ja aikatauluttaa työviikkoa sekä viikkosuunnitelmia. Normiviikon lisäksi täytyisi tehdä muutamia apurahahakemuksia, yksi lehtijuttu ja antaa lausuntoa yhdelle sotehankkeelle muun työn ohessa.

Kiirehän päivän pakkaamisessa taas tuli, enkä ehtinyt aikataulun mukaisesti lähteämään kotoa kello 8:00, vasta 8:02 lähtö koitti lähtö kotoa ja Tiia otettiin aikataulun mukaisesti kotiportilta kyytiin 8:10.

Tiian päivä

Ari otti minut kyytiin kello 8:10. Lähdimme Merikarvialle ja menomatkalla pidettiin jo palaveria tulevasta työviikosta.

Kun tulimme Merikarvialle, kannoimme tavarat sisään. Ensimmäinen tehtävä oli tehdä viikkomenu.

Aamupäivällä käytiin läpi Satasoten Osallisuus Satakunnassa -asiakirjan luonnosta läpi porukan kanssa.

Mietimme myös Taiken hakemusta sekä muita keskeneräisiä juttuja. Aloitin Me Itse meikäläistiedotteen tekemistä.


Markon Merikarvia 18.10.2021 ja mediapiirin päivä

Porukat kokoontui sovitusti aamulla ja aloitimme mediapiirin. Tänään onkin oikein kunnon hyrskynmyrskynpäivä tulossa. Minä kirjoitan raporttia päivän ohjelmista, Satu ja Soile ottaa valokuvia päivästä. Teemme inventaarion työlaukuista, että kaikki tavarat ja kamerat ovat tallella.

Editoimme rästiin jääneitä elokuvia. Tiia kirjoittaa omaa raporttiaan päivästä ja viikkomenua. Juhani ja Ari laittaa kotisivut ajan tasalle. 

Kokousta ei tänään pidetä. Puhuimme, että haetaanko avustuksia meidän toimintaan, mutta vanhaakin on vielä käyttämättä, joten emme välttämättä saisi. 

Puhuimme Osallisuus Satakunnassa -asiakirjasta, jossa sivuja oli yhdeksäntoista ja siinä käsiteltiin tärkeitä asioita meille.

Taiteesta työtä -5 vuotissuunnitelman neljäs vaihe otettiin myös käsittelyyn. 

20.10. keskiviikkona on jälleen elokuvailta Merikarvian koulukeskuksen auditoriossa, jossa näytämme lasten tekemiä elokuvia Kaddikids ja lukiolaisten tekemän elokuvan Vastaan tuli meri. Näytämme myös meidän tekemiä palkittuja animaatioita. 

Keskiviikkona tavataan taas täällä


Teimme inventaariota, otimme valokuvia meidän tavaroista ja kävimme ne läpi tavara kerrallaan. 

Koulutus- ja tuotantolaukkujen kamojen inventaariota

Aloimme suunnittelemaan jonkinlaisia pikkujoulujakin, joista on ollut puhetta. 

Päivi on katsellut valokuvia koneelta toiminnastamme. Tänään on riittänyt touhua ja tohinaa. Meillä on tulossa syysloma seuraavaksi ensi viikolla.

Ari ja Tiian kotimatkalla Merikarvialta

Kotimatkalla pidettiin vielä palautepalaveria päivästä ja vähän kaikesta muustakin. Mietittiin, mihin aika ja paukut riittävät, mitä kaikkea jää tekemättä, kun on vain liian vähän resursseja toimintaan nähden. Kaikesta hyrskynmyrskyntuloksista huolimatta oli taas hyvä työpäivä tehty ja saatu koko mokoma hyviä asioita eteenpäin. Kotona oltiin noin kello 15:00.

Työpäivän ohessa järjesteltiin myös Tukiliiton KIITOS kiertuetta, RIITTÄVÄN HYVÄ ELÄMÄ musikaalin sekä seminaarin esiintymispaikka varmistui, käytiin Satasotesta postinvaihtoa ja hoidettiin muutama muukin asia tuossa sivussa ja muun työn ohessa.

Tänään Työhuone Impolassa

Päivä oli ollut sen verran vauhdikas, että oli pakko ottaa päikkärit ja vähän omaa aikaa. Illalla siinä sivussa sitten purettiin autosta kurssikamat, päivän hommat ja järjesteltiin ajatuksia päässä tulevia hyrskynmyrskynpäiviä odotellessa, jollainen taitaa tulla taas jo heti huomenna kukonlaulusta lähtien. Tänään illalla ei jaksanut tämän enempää, vaikka mietintämyssy olikin osittain päässä koko illan. Näin meni normipäivä maanantai TAITEESTA TYÖTÄ -hankkeessa.

Päivän työtuntisaldo;

  • Ohjaaja Arilla 4 työtuntia Taiteesta työtä hankkeesta ja 5 Merikarvian kansalaisopistotuntia
  • Vertaisohjaaja Tiialla 7 tunnin SEKK työpäivä Taiteesta työtä hankkeessa
  • Arilla ja Tiialla 2 tuntia autolla huristelua Merikarvialle ja takaisin
  • Merikarvian elokuvaryhmän 8 opiskelijalla 5 opistotuntia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti