perjantai 22. lokakuuta 2021

Normitaiteestatyötäperjantai

Tällä viikolla viikko numero 42. ei tehdä viikkorapsaa, vaan päivärapsoja TAITEESTA TYÖTÄ -hankkeen arjesta.

Lokakuinen normiperjantain näkymä 

Voihan perjantai Ari yksin tuskailla sai

Jaana ja Tiia ovat jo syyslomalla, mutta Työhuone Impolassa tuskaillaan vielä keskeneräisten asioiden kanssa, ennen kuin armollinen syysloma koittaa meille kaikille.

Tänään ei tarvitse lähteä mihinkään, paitsi että Mediavaunu Ooppeli pitää hakea korjaamolta katsastus- ja vuosihuollosta. Kelloakaan ei tarvinnut herätykseen laittaa, mutta silti ei tullut enää uni 6:07 jälkeen.

Aamun tunnit meni ympyrää pyöriessä ja ihmetellessä, mistä helkkarista sitä aloittaisi neljän kulkuviikon kamojen ja papereiden järjestämisen pois syysloma alta. 

Ennakoidusti päivän tärkeimmät tehtävät

  • Osallisuus Satakunnassa -asiakirjan kommentointi ja lisäykset
  • Ooppelin haku korjaamolta
  • Taiken TAITEESTA TYÖTÄ hakemus sekä parin muun hakemuksen tekeminen
  • Valokuvien metsästys Me Itse tiedotteeseen
  • Kansalaisopistopaperit ajan tasalle
  • Kahden lyhytelokuvan editointi
  • 3 Rauman elokuva viimeistely ja julkaisu YouTubessa
  • Tukiliiton KIITOS kiertueen selvittelyä
  • Työhuoneen siivousta syysloman alta pois - tänään ja huomenna mitä jaksetaan ja dynamiitilla loput
Työlistassa olisi loppuvuodelle 129 tehtävää, ennen syyslomaa tarttis tehdä tai siirtaa 64 tehtävää, joten tälle päivälle ei sitten jää kuin 57 tehtävää käsiteltäväksi.

Normiperjantai siis. Ja normisyysloman aatonaatto menossa. Ei siis mitään uutta länsirintamalla.

Iltapäivällä ei työlista ole lyhentynyt kuin 4 tehtävällä, mutta yksi ISO stressaava homma on poissa käsistä ja vain paria päivää myöhässä.

Mediavaunu Ooppelikin on haettu katsastus- ja vuosihuollosta, eikä se maksanut kuin vain puolet marraskuun tienesteistä. Tosin marraskuun tienestitkin vähentyvät puolella, joten vyötä saa taas kiristää. Mutta Ooppelilla pääsee taas paikasta toiseen lähes huoletta, kitkarenkaatkin tuli alle, joten talvi saa meikäläisten puolest tulla.

Nyt kuitenkin 13:02 on pakko pitää päivälepotaukoa. Eivät nämä hommat tästä sillä aikaa mihinkään karkaa. Neljän viikon mittainen työviikko ottaa nyt oman veronsa väsymyksen muodossa.

Päivälevon jälkeen sain siirrettyä ison nipun tehtäviä syysloman jälkeiseen elämään. Ongelmana on tosin se, että lokakuun lopussa keskeytyy tämän vuoden Taiken tuki, joten TAITEESTA TYÖTÄ -hankkeella ei ole omaa työaikaa marraskuussa. Muutenkin päivän tehtävistä jää nyt vain puolet tekemättä, ei vain jaksa eikä ehdi.

Iltapuolelle jää vielä 5 työtehtävää, joista yksi on ISO ja josta oikeastaan ratkeaa, saadaanko TAITEESTA TYÖTÄ hankkeelle 4 toimintavuosi käyntiin. Ei muuta kuin apurahan tekemiseen vaan käsiksi, jos sen saisi nyt pois käsistä, syyslomasta voisi tulla jopa tottakin. Ja tähän päättyy myös tämän päivän päivärapsa.

Huomenna olisi vielä yksi ryhmä vedettävänä ennen syyslomaa.

Ps. Päivän viimeinen homma tuli valmiiksi vihdoin kello 23:47. Puolet päivän hommista jäi kesken, mutta tärkeimmät tuli hoidettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti