keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Normitaiteestatyötäkeskiviikko lokakuussa 2021

Tällä viikolla viikkorapsan sijaan tehdäänkin normipäivärapsoja siitä, miten sujuu TAITEESTA TYÖTÄ 5 vuotissuunnilman arki.

Aamulla Ari huusi Hiisi! Kello on vasta viisi

Keskeneräiset työasiat tulivat hyppimään sängynlaidalle taas pommikonelaivueen tavoin kello 4:56. Ei auta, ylös vain on noustava.

Viime yönä tein radikaalin ratkaisun ja heivasin 1/3 päivän tehtävistä jonnekin hamaan tulevaisuuteen, joten ei tälle päivälle sitten jäänyt enää kuin 46 tehtävää. 

Deadlinet painavat päälle, joten päivästä tullee melkoinen hässäkkäpäivä taas.

Päivän kamojen pakkausten ja muiden rutiinihommien ohessa tein yhden lyhärimainoksen valmiiksi, minkä piti olla valmis jo jokunen päivä sitten.Sitten vaan tämän päivän deadlinejen kimppuun ja päivän normivalmisteluihin. Tulossa vielä yhden elokuvan viimeistelyt, Impolan taksilla ajelua, yhdet soittotreenit, kaksi KIITOS keikkaa Mistelissä, yhden lausunnon ja parin apurahan hakua sekä Merikarvian elokuvaesityksen vetäminen. 15 tunnin työpäivää näyttää päivän ennusteet tälle päivälle ja syyslomakin näyttää olevan kovasti epätoivoisen kaukana.

Kello 6:55 päivän tehtävistä on jo 2/46 tehty.

Kello 8:46 oli päivän tehtävistä 6/46 hoidettu ja Impolan taksi lähti hakemaaan Eijaa ja Hennaa treeneihin SEKKiin. Keikkasetti treenattiin ja Jaanakin saapui paikalle suunnittelemaan päivän esitystä. Esitys saatiin kutakuinkin kasaan ajallaan kello 10:37 ja sitten lähdettiin hakemaan Tiia iltavuoroon. Tiia napattiin kyytiin minuuttiaikataulun mukaisesti kello 10:50.

Tiian keikkakeskiviikko

Ari, Henna, Eija ja Jaana tulivat hakemaan minut kello 10:50.

Menimme Misteliin, jossa pidimme kaksi keikkaa.


Eija ja Jaana hoitivat juonnot sekä kertoivat Me Itse toiminnastaJaana ja Eija kertoivat Me Itse toiminnasta ja minä kerroin teatterista. Ari ja minä avattiin taidetestaamoa. Ja siten näytettiin vähän testaamon elokuvia.


Päätökseksi oli vielä musiikkia. Henna oli tietenkin ykkös laulaja.

Eija lauloi ja soitti rumpuja. Ari soitti kitaraa  ja lauloi. Olin mukana tausta laulussa ja Jaana otti valokuvia.


HPNN keikka menossa

Sen jälkeen kävimme syömässä keikkapalkkiomme. Sitten Veimme Hennan ja Eijan kotiin. Jaanan kotimatkalla pohdittiin Osallisuus Satakunnassa -asiakirjaa, tulevaa meikäläistoimintaa ja muita apurahahakemuksia.


Nyt kirjoitan tätä päivärapsaa. Lähdemme vielä näyttämään elokuvia Merikarvialle.


Ari keikkakeskiviikon päätös


Mistelin ja Merikarvian keikkojen välissä oli pieni hyppytunti, mutta tuli sekin sitten käytettyä hyödyksi Tiian kanssa, käytiin muun suunnittelun ohessa työsuunnitelmia tammikuuhun saakka, joululomatkin tuli sovittua sekä vuoden alku, vaikka alkuvuoden toimintarahoituksesta ei ole vielä mitään varmuutta.


Oltiin Tiian kanssa sen verran tehokkaita, että oli aikaa ajella Merikarvialle rantatietä pitkin ja oltiin silti hyvissä ajoin Merikarvialla laittamassa esitystekniikan kuntoon.


Marko toivotti elokuvayleisön tervetulleeksi.


Marko toivotti arvoisan elokuvayleisön tervetulleeksi

Sitten Tiian kanssa me kerroimme lyhyesti, miksi näitä elokuvia näytetään, kerroimme Tukiliiton osuudesta, sillä tämä oli samalla myös yksi KIITOS kiertueen esitys merikarvialaisille sekä kerroimme myös kaikista esitettävistä elokuvista jotain.


Arin ja Tiian keikkakeskiviikon kolmas keikka Merikarvialla


Merikarvian elokuvapaketista tuli taas hieno ja kyllä kelpasi esittää sitä merikarvialaisille, hyvää palautetta saatiin taas.


Paluumatkalla käytiin Tiian kanssa vielä iltapalalla Lankoskella sekä käytiin päivän palautekeskustelua, jossa todettiin, että hieno keikkakeskiviikkohan tämä oli. Kotona noin 20:24, kamat autosta purkuun ja sitten 15 tunnin TAITEESTA TYÖTÄ työpäivän jälkeen petiin.


Vielä olisi 8 palkallista ryhmätuntia edessä, TAITEESTA TYÖTÄ viikkotunneissa mentiin jo palkattomalle ylityölle, pari pientä tilaustyöhäntää pitäisi tehdä ja parikymmentä tuntia palkatonta vapaaehtoispakkotyötä toimistohommien, selvityspyyntöjen ja apurahojen hakujen kanssa, niin johan se syysloma koittaa Työhuone Impolaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti