tiistai 22. marraskuuta 2022

Yhdessä ME selvitään Kankaanpää 21.11.2022

Satakunnan meikäläiset ja MEKA TV kiertävät Yhdessä ME selvitään -kiertueen merkeissä 15 kohteessa 21.11.-13.12.2022 KeViKe ja MEKA TV sekä Myötätuulen viestin juhlavuoden merkeissä. Tässä Tiian rapsa 1/15 tapahtumasta.


Kiertueen 1/15 kunnialla vedetty

Pieni raportti Kankaanpään Yhdessä ME selvitään -tapahtumasta.


Lähdimme Porista kello 14.55 kohti Kankaanpäätä. Ensin haettiin minut, sitten Mikko, sen jälkeen Jaana. Sitten ajoimme Kankaanpään Wirtaamoon, jossa olimme kello 16.26 eli vähän etuajassa.


Sitten vietiin kamat sisälle. Ensin vähän etsittiin laulun sanoja ja sitten katsottiin elokuvat jotka Kankaanpäässä on tehty neljän viime vuoden aikana. Niitä oli neljä. Viimeinen oli ensi-ilta Asenneylitarkastaja Kähkönen. 
Sen katsoimme Kankaanpään oman näytelmän, jonka he olivat kuvanneet tabletille.


Sen jälkeen Jaana kertoi ME ITSEN kuulumiset.

Jaanasta oli mukavaa tavata kaikkia.


Lauloimme kolme laulua, jotka olivat Yhdessä me selvitään, Kiitos ja Mieluummin yhdessä kuin yksin. Lopuksi joimme vielä kahvit.


Yleisöä meillä oli yli 30.


HPNN sekakuoro keikalla Kankaanpäässä tällä kokoonpanolla

Kotimatkalla kävimme Hesessä syömässä.


Tiia Takala


Ps. Kiitos tapahtuman tuesta ja yhteistyöstä Tukenan Wirtaamo, Kankaanpään Me Itse Pörriäiset, Osallisuus teatteri, MEKA TV, Pohjois-Satakunnan Kehitysvammaisten Tuki, Tukiliitto, Me itse ry., Taike - Taiteesta työtä, Porin perusturva, Satakunnan Elävän Kuvan Keskus, Porin ja Satakunnan meikäläiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti