keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Toukokuussa 2022 tavattiin

Toukokuun 2022 niputus

- Tiian Takalan oma raportti, mitä tapahtui toukokuussa SEKKin ja MEKA TV sekä Satakunnan meikäläisten 2022 Taiteesta työtä -hankkeessa.

Toukokuu on kohta ohi. Eli vielä 29.5. tämän kirjoittamisen aikaa toukokuussa. Julkaisuaika on varmaan kesäkuun puolella. Nyt täytyisi epätoivoisesti muistaa kaikki, mitä toukokuussa on tapahtunut. 


Toimistopäivä SEKKissä pitkästä aikaa raportoinnin merkeissä

Toukokuussa tavattiin

1.5. sunnuntaina juhlittiin vappua. 


2.5. maanantaina alkoi työt alkoi SEKKistä iltapäivällä ja kävimme kuvaamassa Monituotteen taidenäyttelyn avajaiset. Päivästä tulee lyhytelokuva myöhemmin.


3.5. tiistaina oli Osallisuus teatteri Satasirkusessa koko päivän. Meillä oli hieno päivä.


Pelleilyksi meni päivä Osallisuus teatterin ja Satasirkuksen kanssa

Saman päivän iltana kokoontui myös Tiistaitiimi viimeistä kertaa kevätkaudella, sillä kesäkaudella tapaamme vain oikeasti livenä.


Tiistaitiimi tiistaisin vähintää kerran kuussa, paitsi kesällä


4.5. Keskiviikko päivä SEKKissä, silloin oli Näkyvämmäksi hankeen palaveri.


5.5. torstaina olimme Tekunkorvessa. Tekunkorven keväästä tulee erillinen blogi. Tai se on jo kirjoitettu. Torstaina oli myös Taikusydän palaveri etänä. Torstain jälkeen mulla alkoi viikonloppu vapaa. Arilla oli torstaina Ahlaisten tuupi. 

6.5. perjantaina oli vapaapäivä. 7.5. Ari ja Jaana olivat Huittisissa. jossa Hulivilit jäivät kesälomalle ja minä matkasin sovelletun judon SM kisoihin Tampereelle. Tai olin yötä Tampereella, mutta kisat olivat Lempäälän Ideaparkissa. Varsinainen kisapäivä oli sunnuntaina 8.5. Sunnuntai oli vapaapäivä. 


9.5. maanantaina jatkuivat taas työt. Satakunnan meikäläisten puheenjohtajat kokoontuivat SEKKissä kuulemaan kuulumisia ja pohtimaan tulevaisuutta. 


Satakunnan meikäläisten puheenjohtajia


10.5. tiistaina Osallisuus teatteri iltapäivällä koulutti etänä näkyvämmäksi hankeen porukoita Ikaalisissa. Ikaalisten toimintakeskus tutustui Osallisuus teatterin toimintaa etänä. Aamupäivällä suunnittelimme koulutuspäivää ja harjoittelimme. 


11.5. keskiviikkona Ari, Jaana ja Tiia koulutti Ikaalisia Näkyvämmäksi etänä SEKKistä.


12.5. torstaina pääsi Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri kesälomalle. Iltapäivällä häärättiin kello 14.00 saakka SEKKissä. 


13.5. perjantaina oli vapaapäivä. 14.5. lauantaina minulla oli vapaapäivä. Arilla oli Ahlaste tuupin kuvauspäivä. 


30.5. tämä jäi eilen kesken onneksi vielä ehtii, toukokuuta on vielä jäljellä. 


15.5. sunnuntaina oli lepopäivä. 


16.5. maanantaina oli ensimmäinen Kankaanpään Ilmaisutaidon pajapäivä. Ensimmäisenä paja päivänä tehtiin lyhytelokuvan käsikirjoitus. Ja kuvattiin Kankaanpää Me Itse tervehdyksen lokakuun Me Itse päiviä varten. 


17.5. tiistaina Osallisuus teatteri aamupäivällä. Iltapäivällä oli musiikkia, HPNN treenit.


18.5. keskiviikkona oli Myötätuulen viestin 30 vuotis juhlapäivä. Emme valitettavasti saaneet tarpeeksi tukea, jotta voisimme viedä viestiä tänä juhlavuotena, mutta jotain sentään koitamme saada Näkyvämmäksi. Ajoimme Arin kanssa Myötätuulen viestin ensimmäisen päivän reittiä, ja pyöräiltiin 18.5.1992 Merikarvialle, jossa saunoimme merikarvialaisten kanssa. Yömme mökillä.


6.6. kesäkuuta jo, no ei ole ehtinyt /jaksanut aiemmin. Kirjoitan tämän tänään loppuun, että saan pois päiväjärjestyksestä.


19.5. Lähdimme Merikarviasta puolenpäivän aikaan Lauhanvuorelle, joka ensimmäinen minun luontopolku projekteista. Ari otti kuvia kunnantalosta, joissa on Myötätuulen viesti oli kiertänyt 30 vuotta sitten. 


Lauhanvuorella teimme Pirun kierroksen. Se oli 11 km pitkä lenkki, siitä myöhemmin oma blogi. Teen tänä vuonna neljästä luontopolusta juttua ja Lauhanvuori oli eka. Niin käyn nämä luontopolut läpi ja otan valokuvia.


Lauhanvuoren Pirunkierroksella


20.6. Perjantai oli vapaapäivä


21.6. lauantaina olimme Raumalla. Tapasimme Rauman meikäläiset ja myös Janne Eurajoelta oli mukana. Söimme makkaraa. Kuvasimme Rauman Me Itse tervehdyksen lokakuun Me Itse päiviä varten. 


Rauman kesätapaaminen lauantaina Pyytjärven rannalla


22.5. sunnuntai oli lepopäivä.


23.5. maanantaina oli toinen Kankaanpään pajapäivä. Kuvasimme lyhytelokuvan.


24.5.Tiistaina oli Osallisuus teatteri aamupäivällä tehtiin käsikirjoitusta. Iltapäivällä kuvattiin Kesäkuun musiikkivideo.


25.5. Keskiviikko alkoi puolenpäivän aikaan SEKKissä jossa äänitettiin Eijan toukokuun laulu. Äänityksen jälkeen lähdimme Seinäjoelle suunnitelmaan Me Itse päiviä. Matkalla kuvattiin Toukokuun musiikkivideo. Kävimme kuvaamassa Kuninkaanlähteellä ja Kantissa.

Seinäjoen suunnittelu meni hyvin. Ja saimme Me Itse päivät suunniteltua.


Seinäjoen suunnittelupäivä Eija ja Arin kanssa, Jaana oli mukana etänä

26.5. Torstai vietettiin Helatorstaista. 27.5 -29.5 Perjantaista -Sunnuntaihin olivat vapaapäiviä.


30.5. Maanantai meillä oli kymmeneltä perusturvassa työvalmentajan kanssa palaveri. Sen menimme SEKKiin. Jossa meillä oli  Kauhajoen Näkyvämmäksi etäkoulutus Jaana osallistui tähän kotoa käsin.


31.5. Tiistaina oli Osallisuus teatteri aamupäivällä. Meillä vieras Jäpä soveltajan kehittäjä Satu Halmela, jonka meidän kanssa tekemä video katsottiin yhdessä.
Katsoimme myös toukokuun musiikkivideon ensi-ilta esityksenä.
Jatkoimme käsikirjoituksen kehittelyä. Iltapäivällä treenattiin vielä musiikkia ja kokeilin uutta mikseriä. Eiköhän tässä jo ole tarpeeksi toukokuusta. 


Tiia Takala

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti