keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

Kesäkuun puoliväli rapsa 15.6.2022

Tänään on keskiviikko 15.6.2022, me pidetään vapaapäivää. Mulla kyllä tänään yksi meno illansuussa, nimittäin pitkästä aikaa avotyö tapaaminen.

Tää kesäkuu onkin tähän mennessä ollut aika vauhdikas. Paljon on tapahtunut.

Kauhajoella Näkyvämmäksi

1.6. keskiviikkona me olimme Kauhajoella ensimmäisessä Näkyvämmäksi live koulutuksessa. Siellä oli iso porukka, 30 henkilöä. Onneksi se jaettiin osiin. Eijalle ja minulle jäi teatteriporukka. Tuosta päivästä on vielä oma rapsansa tulossa.

2.6. torstaina heti seuraavana päivänä meillä oli Ikaalisten Näkyvämmäksi live koulutus. Täällä oli jo vähän pienempi ryhmä. Tämä oli ilmaisutaidon ryhmä.

Ikaalisten porukan näytelmä myös kuvattiin

Olimme yötä Ikaalisissa Kauppilan rantasaunalla. Myös Ikaalisista tulee oma rapsansa.

Kauppilan rantasaunalla Ikaalisissa


3.6 perjantaina olikin vapaapäivä.

4.6. lauantaina olimme Kiukaisten porukoiden kanssa kuvaamassa heidän Me Itse tervehdystä ja haastatteluja. Myös Jaana oli mukana. 

Harjavallan ja Kiukaisten Me Itse Huimaveikot

5.6. sunnuntaina oli lepopäivä.

6.6. maanantai oli vapaapäivä. Ari teki kyllä jotain ja minä kirjoitin loppuun toukokuun rapsan loppuun. Olin kotona enkä ollut töissä.


7.6. tiistaina oli aamupäivällä Osallisuus teatterin treenit aamupäivällä ja edistämme tulevaa näytelmää. Iltapäivällä treenattiin musiikkia.


Musiikkitreeneissä oltiin ihan pihalla

8.6. keskiviikkona oli päivä SEKkissä siellä tehtiin kesäkuun videon editointia ja Ari lisäsi kuvat julkaisi toukokuun rapsan. Ja käytiin läpi

läpi Kauhajoen ja Ikaalisten näkyvämmäksi koulutuksen materiaalia.
9.6. torstai oli Me Itse Merjan, Jaanan ja Marittan kanssa palaveri Porin seudun kansalaisopistossa. Tehtiin yhtä isoa hankesuunnitelmaa ja sitten käytiin syömässä. Loppu päivä oltiin SEKKissä.


10.6. perjantaina oli vapaapäivä.


11.6. lauantaina oli Eurajoen kuvauspäivä ja samalla tutustuin Eurajoen porukkaan.


Eurajoen meikäläiset kesälystillä

12.6. sunnuntaina oli vapaapäivä.


13.6. maanantai oli oltiin SEKKissä 9-12. Tein taas viikon menun ja  kirjoitin koneelle ylös Jaanan mietteet Näkyvämmäksi koulutuksesta.


14.6. tiistaina olimme Osallisuus teatterin kanssa Putajan päiväleirillä, jossa muisteltiin teatterin historiaa. Soitettiin myös ulkotreenit. Ja tehtiin vähän kaikkea muutakin.


HPNN kuvassa tällä kokoonpanolla ensimmäistä kertaaIllalla oli vielä Turun Me Itse Vilkkuen Näkyvämmäksi etäkoulutus. Ari ja minä oltiin SEKKissä ja Jaana oli kotona.


Elokuvan käsikirjoitusta etänä Turun Me Itse Vilkkujen kanssa


Tässä oli nyt kaikki kesäkuun puoleen väliin mennessä. Tämä kirjoituspäivä tulee tossa heti alussa, enkä koe nyt tarpeelliseksi kirjoittaa enää siitä. 


Tiia Takala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti