sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

#taiteestatyötä viikkorapsa 23.

 Tiian viikkorapsaa ja Arin kommentteja tästä viikosta numero 23. Viikko meni pääosin Tukiliiton 60 vuotis juhlavideoiden viimeistelyihin ja julkaisuihin, mutta muutakin saatiin aikaan.


7.6. maanantaina 

Arin kanssa tavattiin vähän matkan päästä kotoani liikenneympyrässä, josta käveltiin yhdessä SEKKiin. Tein taas viikkomenun. 

Joka viikkoinen viikkomenu tulossa

Sen jälkeen menin SEKKin vinttiin, jossa Ari editoi Tukiliiton videoita. Yhdessä mietittiin mitä niihin tulee.

Tukiliiton videoiden editoinnin tehopäivä

Aamu- ja maanantaipalaveri pidettiin kävelypalaverina tänään. Sitten päästiin SEKKissä hommiin käsiksi heti.

Ensin katsottiin Tiian kanssa Keuruun näytösjutut valmiiksi. Sitten katsottiin kaksi lyhytelokuvaa Tukiliiton Tarinakilpalun lyhytelokuvaa valmiiksi. Kolme valmista deadline elokuvaa ja yhden eteneminen lähes valmiiksi on erinomaisen hyvä päiväsaldo. Illalla laitoin Työhuone Impolassa viimeiset viilaukset ja lyhärit eteenpäin itse asiassa päivää ennen kuin varsinainen deadline oli.

Saimme videot aika hyvään malliin. Meillä oli hyvää aikaa tehdä juhlakooste historiasta. Sitten päivä oli täysi ja lähdimme kotio.8.6. tiistaina


Monituoteessa teatteripäivä ja HPNN treenit. Tänään oli myös Tukiliiton lyhäreiden deadlinepäivä, jotka hoidettiin valmiiksi jo eilen.


Teatteri kuvasi elokuvaa Kohti uutta epänormaalia.


Toisiksi viimeinen Osallisuus teatterin kuvauspäivä ennen kesälomiaMuutama kohtaus saatiin kuvattua, mitä oli miettitty.  Vähän tuli käsikirjoitukseen muutosta. Minusta oli mukava teatteripäivä. Iltapäivällä oli vielä HPNN treenit.


9.6. keskiviikkona


Aloitimme päivän hyvällä lounaalla Jimmy'ssä Jaanan ja Arin kanssa. Kun lounas oli syöty, lähdin nuorisotalolle koronarokotteelle. Ari ja Jaana menivät SEKKiin.


Kun saanut rokotteen ja ollut jälkiseurassa 15 minuutia, lähdin SEKKiin.


Osallistuimme Satakunnan kokemustoiminta ohjausryhmän ja kokemustoimijoiden yhteiseen kesäverkkotapaamiseen. Sen jälkeen kamat kasaan ja kotiin. 


Illalla taas Työhuone Impolassa editointimylly jauhoi 23:50 saakka ja viimeinen viikon elokuvista KIITOS oli valmis 10 minuuttia ennen asetettua aikarajaa. Nyt on parin kuukauden Tukiliiton urakka tehty ja on aika vähän hengähtää ja ensi viikolla aloittaa uudet hommat.

10.6. torstaina


Pidimme ensin hyvän palaverin Monituotteessa Porin erityistaiteen yhteistyöryhmän kanssa. Palaverissä avattiin myös Porin kaupungin ja meidän kumppanuussopimusta. Tuli tuossa palaverissa yksi hyvä tapahtuman idea esille, joka voidaan toteuttaa Rakkaudella porilaisille hyvinvointirahalla.


Sitten haimme Eeva-Liisan ja jotain kasveja kyytiin. Ajoimme Langouraan. Langourasta lähdettiin patikoimaan Yyterin lietteiden ja hiekkojen läpi kohti Arin mökkiä.


Tukiliiton elokuvien jälkeinen nollauspäivä onnistui 9 kilometrin patikkaretkellä YyterissäMeillä oli hieno patikkaretki. Tuolta tuli retkeltä tuli otettua muutama valokuva lintutorneista. Matkalla söimme salaatit ja jäätelöt. Ja tottakai Arin mökillä grillattiin makkaraa ja juotiin kahvit. Lähdimme sen jälkeen kotiin.


Tiia Takala


Viime viikkoina vauhti on ollut aika hurjaa ja paljon isoja töitä ollaan nyt saatu valmiiksi, joten oli nollauspäivän aika. Ensi viikolla alkaakin sitten taas työ painottua enemmän Taiteesta työtä ryhmien kanssa tekemiseen nyt, kun Tukiliiton valtakunnalliset elokuvat ollaan saatu kunnialla hoidettua.


Perjantai meni sitten vähän lepäillessä ja toimistohommia tehdessä. Illalla tuli katsottua Tukiliiton hienoa 60 vuotis juhlagaalaa, jossa näytettiin 3 meidän kuvaamaa juttua. Yöllä sitten vielä julkaisin pari aiheeseen liittyvää lisäjuttua YouTubeen.


Lauantaina 12.6. oli vielä yksi kansalaisopiston kurssipäivä Harjavallan ja Kiukaisten meikäläisten kanssa ja saatiin täälläkin paljon hyvää aikaan.


Harjavallan ja Kiukaisten Huimaveikkojen viimeinen kansalaisopistotapaaminen


Viikon saldo oli 6 valmista lyhytelokuvaa, teatterin ja HPNN soittotreenit, Harjavallan Kiukaisten ryhmät sekä 2 erinomaisen hyvää palaveria. Saatiin taas paljon tärkeitä asioita Jaanan ja Tiian kanssa aikaan tällä viikolla, hyvä viikko! 


Ari Impola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti