torstai 1. elokuuta 2024

Lomakuulumisia 2024

Lomat lomittu ja mennään taas täysin purjein eteenpäin. Ensimmäinen päivä otetaan varovasti ja Ari sekä Tiia aloittaa syksyn suunnittelun retkipäivän merkeissä.

Miten loma meni?

Kirjoitushommilla aloitettiin

Tiian lomakuulumisia


Terve nyt loma lusittu. Ei vaiskaan vaan, hyvä kesäloma takana.


Yksi lomamatka, yksi retkipäivä, kesäteatteri reissu sekä kaikennäköistä pientä mahtui kesälomaan, mutta myös lepopäiviä.


Työ alkaa taas suunnittelupäivällä jossakin. Huomenna alkaa Huittisten ilmaisutaidon pajapäivät ne kestävät koko viikonlopun

Hyvällä mielellä aloitan työt.


Arin lomakuulumisia


Varsinaista oikeaa lakisääteistä kesälomaahan ei tällä freenlancer-reppanalla ei ollut taaskaan, mutta kesätaukoa tuli heinäkuussa pidettyä. Mökkeilyä, näyttelyissä käyntiä, päiviä lastenlasten kanssa, höyrylaivaretki ja saaristolomaa Turun saaristossa, kesäteatteria, patikkapäivä Ritajärvellä, päiväretkiä, musiikkia ja keskinmäärin 14000 askeleen kävelypäiviä joka päivä.


Jonkinverran piti arkistoja penkoa tulevaa näyttelyvä varten. Pinetä valmistelua syksyn näyttelyä varten piti tehdä ja pari pakollista kiirehommaa, kun täydellinen työkaaos ja mahdoton määrä tehtäviä odottaa elokuussa tekijöitään. Eiköhän sitä jaksa, kaikki tekeminen on sentään mielenkiintoista ja merkityksellistä. Ja tietty työkaverit ovat huippuja, joten hyvä tästäkin yhden ohjaajareppanan viimeisestä syyskaudesta tulee. Hyvä elämä -hanke siis jatkuu hyvissä merkeissä ainakin tämän syksyn vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti