sunnuntai 29. elokuuta 2021

Viikkorapsa 34 Tiimi Huikealta

Tällä viikolla päästettiin Tiia vapaalle viikkorapsasta ja Eija kirjoitti sen.

Sunnuntai 22.8.2021

Hei kaikki porukat, täällä Porin Me Itse varapuheenjohtaja Eija Railo.

Tällä viikolla oli myös Puunhalausviikko


Ari tuli vähän myöhempään iltapäivällä minua hakemaan asuntolasta. Lähdimme ajamaan tänne Leppärään päin musiikki- ja teatterileirille.

Kannoimme ruokakaupan kanssit sisälle ja tutustumme leirin alueelle. Tämän jälkeen joimme tulokahvit ja söimme vähän keksejä.

Leppärän yöpaikka


Hetken kuluttua puusuulista kannoime puita kotikäryillä yhden kasallisen. Sitten minä työnsin kotikärryä saunalle. Katsoimme lämmityspataan, että onko syttynyt tuli hyvin. Tämän jälkeen katsoimme vielä saunan puolelle, että oliko syntynyt hyvin tuli. 

Sitten teimme ja söimme jauhalihakeittoa. Se maistui hyvälle. Minä ja Tiia kävimme saunassa. Oli kyllä hyvä sauna ja hienokin se oli.

Maanantai 23.8.2021

Aamulla heräsimme aikaisin ylös ja Tiia soitti Arin paikkalle, kun oli hieman ongelmia kahvikeittimen kanssa. Tämän jälkeen Ari lähti hakemaan Hennaa tänne päiväleirille. Söimme aamupalaa, joimme kahvia, leipää sekä jugurtia. En käynyt saunassa tänään olenkaan.

Ari ja Henna saapuivat päiväleirille. Vastassa oli Tiia sekä minä eli Eija. 

Keittimme Arille ja Hennalle kahvia. Näytimme Hennalle paikkoja sekä näytimme yläkertaa, myöskin saunarakennuksen.

Otimme vastaan Ojantien porukan ja esiinnyimme heille. Henna lauloi omia kappaleitaan ja sitten oli minun vuoroni laulaan yhden kappaleeni.

Käviin Arin ja Matin kanssa saunalla katsomassa, palaako vesipadassa tuli sekä saunan puolella kurkistimme palaako tuli hyvin kivikiukaalla.

Sitten paistoimme makkaraa. Söimme myös perunasalaattia. Meillä onkin nyt omaa aikaa, kun Ojantien porukka lähti päiväleiriltä. Minä kirjoittelen tätä blogia tällä hetkellä. 

Hetki omaa aikaa


Teen vielä Tapiolle kysymyksiä, katsotaan osaako hän vastata niihin, kun minä haastatellen häntä. 

Tänään tänne tulee SEKKistä porukaa, myös Jaanakin tulee tänne meidän kanssamme. 

Matias oli soitamassa bassoa, Yki koskettimia ja kokeilimme bändin soittamista.

Tiistai 24.8.2021

Aamulla heräsimme ja söimme aamupalaa. Tänne oli tulossa aamulla klo 9.30 Monituotteen porukkaa ja teimme teatteriharjoituksia ja pidimme hauskaa. Niitten kanssa oli myös mukavaa.

Näytimme niillekin paikkoja, saunantilaa myös yläkertaa. Sekä söimme herkullista ruokaa. Osa miheistä kävi saunassa. Kävin saunassa, mahtava sauna oli kyllä.

Keskiviikko 25.8.2021

Aamulla heräsimme söimme aamupalaa. Taas hieman myöhemmin tänne saapui Monituotteen porukka ja samoilla jutuilla menimme,  teatteriharjoituksilla, osa miehistä kävi taas saunassa, söimme ruokaa ja se oli hyvää. 

Sitten oli illalla viimeiset saunomiset ja myös viimeisimmät makkarat. Kävin saunassa ja sauna oli lämmin.

Illalla juteltiin Hannan kanssa etänä. Sitten sävellettiin kolme uutta laulua ja sävellettiin ne. Ari ja Tiia kävivät illalla vielä Tiian koronapäiväkirjaa läpi.

Torstai 26.8.2021

Aamulla heräsimme taas ajoissa söimme aamupalaa. Kävimme Arin ja Tiian kanssa luontopolulla kävelyllä. 


Aamulenkillä Kräsoorannokassa


Laitoimme yläkerran kuntoon, samoin keittiön kuntoon ja saunakin oli kunnossa. Ehkä tämän jälkeen söimme loput ruuat, mitä oli jäänyt.

Nyt lopetan tämän blogin kirjoitamisen, kun ei tule enää mitään mieleen tällä hetkellä. Toivotavasti nähdään taas porukalla ja on ollut hauskoja päiviä Leppärän musiikki- ja teatterileirillä.

Oli myös kiva nähdä Ojantien porukka. SEKKin porukkaa ja myös Monituoteen Osallisuus teatteria sekä Jaanaa, Tiiaa ja Hennaa.  Hauskaa ja myös kiva oli nähdä Aria. Myös näiden neljän ihmisen oli kiva nähdä minuakin pitkästä aikaa.

Eija Railo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti