torstai 12. elokuuta 2021

Elonkorjuun aikaan 2021

Näyttää vähän siltä, että Taiteesta työtä -hankkeen elonkorjuukin on lähes kokonaan peruttu koronaperkeleen vuoksi. Tiia sentään palasi lomilta ja näin meni työntäytteinen peruutusten viikko numero 32. Tiian #taiteestatyötä viikkorapsan mukaan.

Elonkorjuun aika alkaa

9.8. maanantaina Ari tuli hakemaan minut kello 8:00. Lähdimme Raumalle, jossa oli tarkoitus edistää Rauman muistitietoelokuvia. Haimme Veikon. Elina Ja Timo tulivat paikalle pyörillä. Muut tulivat omilla autoilla.

Rauman meikäläisten muistitietoelokuvia editoidaan vaikka korona söikin ensi-illat


Minä laadin viikkomenun. Ari edisti muistitietoelokuvia yhdessä muistelijoiden kanssa. Jo alkuvaiheessa tuli tieto, että tämän vuoden Blue Sea Film Festival on meidän osaltamme peruttu. Näidenkin elokuvien piti olla bluukareilla ensi-illassa, mutta ensi-ilta siirtyi 11.10.2021, joten kiireet elokuvien osalta loppui siihen tältä erään.

Raumalla tein myös hiukan musiikkia elokuviin. Ja otin valokuvia. 

Päivän päätteeksi kävimme Timon, Elinan ja Veikon kanssa pizzalla. Sitten veimme Veikon kotiin. Lähdimme itsekin kotiin.

10.8.tiistaina 

Lähdimme Arin kanssa kello 10:00 leipomoon, josta ostimme leipää ja sitten kauppaan, josta ostimme Merikarvian leirille ruokaa. Sitten ajoimme Merry Monkiin, jossa hyvää ruokaa.  Sen jälkeen kulutimme aikaamme Krookassa kävellen ja Vanhan Savun taidenäyttelyssä, kunnes kello kaksi Ari haki Merry Camping avaimet. Sitten tulimme tänne mökille. 

Ari kävi hakemassa porukkaa Wassalta. Päivi hääri keittiöissä. Valitsin valokuvia Koronapäiväkirjaani. Sitten testailimme etäyhteyksiä Keskiviikon pikkujouluriahaa varten.


Etäyhteydet kunnossa, olemme valmiit ottamaan yhteydet maailmaan, mutta onko maailma valmis? 

Marko kirjoitti blogin. Illalla kävimme kävellyllä, josta otimme valokuvia. 

Tietenkin grillattiin makkaraa ja saunottiin.

Meillä oli mukava leiripäivä.

11.8. keskiviikkona 

Päivä alkoi Merry Camping leirillä aamupalalla ennen kello puoli kahdeksaa. Aamupalan päivitimme Arin kanssa allakkaamme.

Sen jälkeen sain katsovaksi  yhden videon. Marko ja muut katsoi mitä haastattelu materiaalia oli kuvattu kyläelokuviin.

Sen jälkeen kirjoitin tätä viikko raporttia lounaaseen asti, jonka jälkeen kävimme kaupassa. Sen jälkeen kävimme kävelemässä ja joimme päiväkahvit. 

Nyt päiväkahvin jälkeen kirjoitan taas tätä viikkoraporttia. 

Seuraavaksi katsomme kuvat koronapäiväkirjaan kohdilleen. Tänään saatiin tietää myös, että ensi viikon Keuruun reissu on peruttu koronan takia. Sitten peruutettiin se ensi viikon viimeinenkin tapaaminen.

Samalla meni nyt koko ensi viikon suunnitelmat kokonaan uusiksi.

Tänään on vielä luvassa Merikarvian Pikkujouluriaha etänä Messengerin huoneessa, jota ei peruta. Pikkujouluriaha meni ihan mukavasti. 


Saimme mukavia Pikkujouluriahakavereita Vantaalta, Samu ja Daniela

Meillä oli vain kaksi etäosallistujaa Vantaalta, Samu ja Daniela, mutta he olivatkin kivoja osallistujia. Mukavaa oli kuitenkin.

12.8. torstaina 

Aloitimme Arin kanssa aamupalaverissa rannalla laiturilla kahvikupin kera.

Sitten söimme aamupalan koko porukan kanssa. Satu ja Ari teki aamupalan, Päiville annettiin vähän vapaata.

Keittiömestarimme Päivi kolmen päivä keittiöurakan jälkeen


Nyt leiri on loppu siivousta vaille ohi. Ari lähtee vielä viemään porukoita Wassalle. Päivi jää tekemään loppusiivouksen meidän kanssa. 

Sitten luovutetaan avaimet ja lähdetään mekin kotiin.

Tiia Takala

Tiian viikkorapatuokio


Kaikki ensi viikon tärkeät menot, näytönpaikat ja ensi-illat on siis peruttu. Kiireet tältä elonkorjuun ajalta ohi. Nyt kun minullekin tuli ylimääräistä pakkolomaa kaikkien ensi viikon deadlinejen kanssa , päätettiin Tiian kanssa siirtää kaikki isot murheet ensi viikkoon.

Ensi viikolla menee taas kaikki syksyn suunnitelmat uusiksi viidennen  koronasulun takia puolentoista vuoden sisään. 

On tämä yhtä perkelettä taas.

Ari Impola 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti