torstai 8. heinäkuuta 2021

#taiteestatyötä viikko 27.

Viimeinen #taiteestatyötä työviikko ennen kesälomia sujui Tiian viikkorapsan mukaan näin.


Viikkoraportti viikosta 27

5.7. maanantaina Ari haki minut kello 8:10. Sitten ajeltiin Harjavaltaan hakemaan Samulin kyytiin. Sitten menimme Kiukaisiin kuvamaan.  Kuvasimme Ninan huoneessa runoja ja muuta juttua. Ulkona kuvasimme ihmisuhteista juttua. Teimme Kiukaisten terveiset Satakunnan meikäläisten uutisiin. 

Harjavallan ja Kiukaisten meikäläisten kuvauspäivä maanantaina


Paluumatkalla kävimme syömässä Hakuninmäessä. Sitten veimme Samulin kotiin.

Musiikin äänitys- ja kuvauspäivä tiistaina


6.7. tiistaina Pieni tarina HPNN treeneistä.

Ari haki meidät SEKKiin Monituotteessa kello 12:00.

Sitten menimme SEKKiin, jossa viritimme äänityslaitteet.

Minä keitin kahvit. Eija ja Henna harjoittelivat lauluja, Eija rummutusta ja Henna laulua.

Sitten äänitettiin Eijan rumpuja ja Hennan lauluja. 

SEKKissa ilmastointi rikki, joten meillä oli hiki, kun ilma oli niin kuuma ja kostea.

Me myös kuvasimme myös lauluja sekä Satakunnan meikäläisten uutisia ja musiikkivideota varten. Olin kuvaajana ja myös Ari kuvasi. Rauman Blue Sea Film Festivaaleilla on luvassa yksi musiikkivideo. Tämä tarina oli tässä.  

Tämän tarinan ja äänitysten jälkeen kävimme vielä syömässä, kun meillä oli Tukiliitolta HPNN ryhmälle saatua tukea vielä vähän jäljellä.

Huittisten Hulivilien Ilmaisutaidon pajapäivä keskiviikkona

7.7. keskiviikkona olimme Huittisten Ilmaisutaidon pajapäivillä. Ari haki minut kello 8.40. Sitten haimme Eijan ja Jaanan. Ja menimme Huittisiin. Eija kirjoitti matkalla blogia.

Eijan blogin voit lukea täältä

Olimme Huittisten toimintakeskuksen pihalla. Suunnittelimme Tukiliitton KIITOS kiertueen ohjelmaa Huittisten osalta. Mietimme Blue Sea Film Festivaaleilla esittäviä elokuvia ja teimme esityslistan elokuvista. syömässä kävimme Vanhassa WPK -ravintolassa. Syömisen jälkeen kuvasimme kirkkopuistossa Satakunnan meikäläisten kesäuutisia. Kun kuvaukset oli ohi lähdimme kotiin.

Kuvauspäivä Huittisten kirkkopuistossa

8.7. torstaina oli toinen Huittisten pajapäivä. Haku aamulla samassa järjestyksessä kuin keskiviikkonakin. 

Aloitimme taas toimarin pihalta suunnittelua. Harjoittelimme ja kuvasimme yhden uuden kappaleen, jonka Eija lauloi ja minäkin olin mukana. Huittisten Hulivilit kuva ja me esiinnyimme.

Tiian uusin laulu on Heinäkuu on lomakuu


Kuvausten jälkeen kävimme syömässä ja sitten lähdimme kotiin. Kotimatkalla kävimme kävimme Kokemäen Muuntajamuseolla kahvilla.

Tiia Takala


Tähän loppui tämä Tiian blogi ja hän lähti hyvin ansaitulle kesälomilleen. Seuraava viikkorapsa tuleekin sitten joskus elokuun puolessa välissä, kun Tiia palaa lomilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti