torstai 1. heinäkuuta 2021

#taiteestatyötä viikkorapsa viikolta 26.

Viikkorapsa viikolta 26

Täältä tullaan taas viikolla 26.


Maanantaina 28.6. lähdimme Merikarvialle 8:15. Pidimme pihapalaverin, jossa kävimme läpi työlistaa ja järjestettiin Ouran reissu uusiksi, kun se tämän viikon reissu meni pieleen. Se on nyt 13.7.

Pihapalaveri Merikarvialla


Iltapäivällä kierrettiin pohjoispuolen kyliä kuvaamassa. Ja sitten kotiin.


29.6. tiistaina Arin haki Hennan, Eijan ja minut Monituotteesta 12:00. Lähdimme kohti Herrainpäiviä, jossa pidettiin hyvät treenit ja kuvattiin treenit omaan käyttöön. 


HPNN treenaa ja vaikuttaa


Sitten osallistuimme Porin Me Itse etäkokoukseen. Meidän piti päättää Me Itse vuosikokouksen osallistujat sekä muita syksyn toimintaan liittyviä päätöksiä.


Me Itse kokous osin etänä, paikan päällä HPNN ja Ari sekä etänä Jaana, Santeri, Eemeli ja Mikko


Käytiin sitten vielä vähän melomassa, grillattiin makkaraa ja syötiin jälkkäriksi mansikoita.

 

30.6. keskiviikkona Ari tuli hakemaan minut kello 7:50 kotoa. Kävimme ensin Länsi-Porin Prismassa hakemassa eväät. Sitten suuntasimme kohti Rokinnokan satamaa, josta lähdimme kuvaamaan Nurmeksen saarta.


Rauman meikäläisten muistitietoelokuvan kuvaukset Nurmeksen saarella


Kuvausryhmään kuului Ari, Elin, Timo, Simo ja Tiia. Veneen kuljettajana ja tarinan kertona toimi Markku Aikko. Kuvausreissulle lähdettiin veneellä kello 9:00 ja takaisin satamaan palattiin hieman ennen 19:00.


Vähän venereissulla meri läikytti, olo oli kuin uitetulla koiralla, mutta kivaa oli


1.7. torstaina meillä piti olla kuvausreissu Lahdessa, joka peruttiin. Sitten järjestimme tälle päivälle Ouran kuvausreissu, mutta vene meni rikki. Meidän piti saada tänään yksi apuraha, mutta emme sitten saaneetkaan. Päätimme pitää sitten editointipäivän SEKKissä. Editoinninkin jouduimme perumaan, sillä muita hommia oli niin paljon ensin.  


Selvitimme alkuvuoden kuitteja, kirjoitimme viikkorapsaa ja teimme muita rästihommia. Valikoimme myös kuvat rapsoihin ja blogeihin. Käytiin työlistaa läpi ja sitten lähdetään viikonloppuvapaalle, jota EI peruta! 


Tiia Takala


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti