sunnuntai 22. elokuuta 2021

Peruutusten #taiteestatyötä viikko 33.

Tässä Tiian viikkorapsa peruutusten viikosta 33. Tällä viikolla piti olla elonkorjuu hurjimmillaan, ensi-iltoja piti olla koko mokoma, mutta kaikki viikon tärkeät tapahtuma peruuntuivat korotilanteen takia.

Tiian viikko 33.

Nyt kerron teille, miten meni MEKA TV peruutusten työviikko 33.

16.8. maanantaina menin yhdeksältä SEKKiin. Maanantaina tuli myös tieto, että järjestötapaaminen on keskiviikolta peruttu. Tämän viikon kaikki tapahtumat ja keikat on nyt peruttu.


Tein ensin viikkomenun. Sen jälkeen joimme kahvit. Kun olimme juoneet kahvit, menimme vinttiin, jossa editoimme Keuruun juttua.


Editointipäivä SEKKissäVälillä tulimme alas tekemään ruokaa syömään. Sen jälkeen jatkoimme Keuruun jutun editointia, kunnes kello kaksi oli aika lähteä kotia.


17.8 tiistaina pidimme noin tunnin HPNN treenit Monituotteen varastossa, vaikka viikon keikka oli peruttu.


Syyskauden ensimmäiset treenit keikalle, joka peruuntuiKeskiviikkona Ari tuli hakemaan minut kotoa jo kello seitsemän. Lähdimme kohti Yyteriä, jossa suoritimme ensin aamukävelyn ja otimme valokuvia.

Työyhteisön kehittämispäivä peruuntuneiden keikkojen tilalle

Sen jälkeen menimme Arin mökille, jossa teimme Leppärään leirimuistiota. Veimme osan leiriḱamoista sinne. Sen jälkeen kävimme syömässä sitten päätimme päivän Ari vei minut kotiin


Menin torstaina aamulla SEKKiin kello 9:00, jossa teimme ensin loput lisäykset Leppärän leirin muistioon. Sitten editoimme Keuruun juttua. Sanoitimme ja sävelsimme siihen uuden laulun. Välillä me söimme.


Torstaina meillä piti olla Keuruun ensi-ilta, mutta korona siirsi sen jonnekin tulevaan, joten meillä on nyt aikaa tehdä elokuvasta parempi.


Lopetimme päivän puoli yksi, kun Arilla oli palaveri yhdeltä. Siinä sovittiin vähän lokakuun asioita.


Perjantai olikin  sitten vapaapäivä. Perjantaina piti olla Blue Sea Film Festival, mutta koronan takia sekin jäi välistä. Eipä sitten ollut mitään. 


Lauantai oli vapaapäivä.


Sunnuntaina Ari tuli hakemaan kello yksi. Kävimme ensin Arin luona hakemassa leirikamoja. Menimme sitten kauppaan, josta ruokaa leirille.  Haimme Eijan. Tulimme Leppärään. Täällä olemme tehneet jauhelihakeittoa, saunoneet ja kotiutuneet.


Valmistautumista ensi viikon päiväleirien vetämiseen


Ensi viikolla vedämme täällä neljän eri ryhmän kanssa musiikki- ja teatterileiriä päiväleireinä.


Tiia Takala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti