maanantai 31. maaliskuuta 2014

Resiinalla perässä

Näin sitten päättyi Jälkijunassa Action vaihe. Työryhmä Ari-Piia-Satu hajoaa nyt kuin varpusparvi tuuleen ja projektin jälkikäsittelyvaihe ja jälkikäsittelyn rahoitushaku alkaa todenteolla.


Vastuuohjaaja hyppää nyt Ari junasta pois ja tulee resiinalla perässä. Takaisin veturinkuljettajaksi hypätään heti, kun rahoitusta vetämiseen löytyy, muuten projektia vedetään nyt puoli vuotta palkattomasti vapaaehtoisvoimin. Satu tekee puolipäivätyöläisenä jälkikäsittelyä huhtikuun ajan ja Piia vie asiaa eteenpäin SEKKissä kahtena päivänä viikossa sen mitä ehtii, sillä tekemistä olisi vaikka kahdeksaksi päiväksi viikossa.

Olo on vähän haikea, sillä maaliskuun työryhmä oli todella hyvä ja saatiin paljon aikaan. Mutta näin se vaan loppuu kaikki hyväkin aikanaan. 

Seuraava varma etappi on 22.8.2014 Blue Sea Film Festivaaleilla Raumalla, jolloin on tiedossa ensi-illat. Se toinen varma on JÄLKIJUNASSA seminaari Porissa 2.12.2014. Muuhun toimintaan ja esityksiin haetaan nyt kaksin käsin rahoitusta ja tilaisuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti