torstai 9. marraskuuta 2023

Kuuluvammaksi keikkaputki alkoi

Tänään 9. marraskuuta alkoi Kuuluvammaksi -keikkaputki, 12 keikkaa ja erilaista tilaisuutta on tarjolla Satakunnassa 12.12.2024 mennessä. Keikkaputken aloitti Kuuluvammaksi Eija Railo Tekunkorvessa, mistä saa nyt Eija itse kertoa, mitä tehtiin tänään.

Terveyhdys tällä taas Eija Railo 

Ari haki minut vähän aikaisempaa kello 9:05. Lähdetiin kohti Tekukorpea, laitetiin kamat kuntoon ja järjesteltiin laulun sanat.

Alkuvalmisteluita ennen keikkaa

Päästiin aloittamaan noin kello 10:00 aikaan. Sen jälkeen video kuvatiin vähän minun laulujani, noin viisi laulua lauloin videolle. Ensin lauloin tietysti laulun ON MARRASKUU, josta on tehty myös musiikkivideo.


Sitten pidettiin musiikkipajaa tekunkorpilaisten kanssa, porukka lauloi ja soitti omia laulujaan. 

Kuuluvammaksi Eija Railo sekä Tekunkorven porukka

Sitten otin muutamia kuvia siellä vähän Tekukorven elokuva- ja muistelupiirissä. 

Tekukorven päätettyä pakkatiin kamat kassan ja lähdetiin kantamaan autolle. Sitten menimme syömään ruokaa yhteen ruoka paikkaan ja ruuan päälle joimme kahvit samalla. Tänään Tiia oli poissa ja minä tuurasin Tiiaa tänään. 

Nyt tulimme tänne SEKKiin, kirjoitin tätä ja ennen kun lähdemme juomme taas kahvia. Ennen kahvia treenataan minun keikkaa varten viisi laulua Tynkäkujan omaisten iltaan, mihin Ari tulee minua säestämään silloin 16.11.2023, mikä on aika piankin. 

Kerron nyt vähän myös Porin Me Itsestä eli mitä minulle varapuheenjohtajalle kuuluu. Hyvää tällä hetkellä niin ja tiistaina meni ihan hyvin kun treenattiin läpi menoa MUUTOSTEN AIKA näytelmää varten ja ihan hyvin se meni.

Tänään on ollut ihan kiva päivä minulla koko ajan että mitään muuta ei ole oikein tapahtunut kaikki on sujunut ihan ok mallikkaasti tästä päivästä alkaen.


Eija kirjoitti mitä tuli mieleen

Ai niin Arikin kirjoittaa jotain myös tänne ja tuossa se tekee omia hommia myös tietokoneella kuten minäkin. Nyt kirjoitan tätä. Kuuluvammaksi keikkaputki alkoi, tätä raporttia on hyvä kirjoita, mitä ollaan saatu aikaseksi ainakin minun mielestäni. Muuten siihen omaisten iltaa, missä minä olen esiintymässä, siihen ei ole pitkä aika enää, ei viikkoa yhtään enempää.

Tämmöistä tänään tuli mieleen, mitä kirjoittelin tänne vähän tänään

Keikkaputki jatkuu

- 12.11. Isäinpäivä rieha, Rauma
- 16.11. Tynkäkujan vanhempainillassa Kuuluvammaksi Eija, Pori
- 21.11. mahdollisesti Siikainen
- 29.11. Satasairaala Hyte seminaari - Satavarmaa kokemustietoa -videoiden ensi-illat
- 1.12. Kaupunkiolohuone Pori, 2 keikkaa, Osallisuus teatteri ja Kuuluvammaksi Eija Railo
- 2.12. Eurajoki ja Kiukainen - Satavarmaa kokemusosaamista kuuluvammaksi kiertue
- 4.12. Merikarvia ja Kankaanpää - Satavarmaa kokemusosaamista kuuluvammaksi kiertue
- 5.12. MUUTOSTEN AIKA -elokuva- ja teatteriseminaari
- 12.12. MUUTOSTEN AIKA näytelmän II esitys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti