keskiviikko 2. elokuuta 2023

Merikarvian Utu-leirillä 2.8.2023

Keskiviikkona 2.8.2023 Merikarvian Utu-työleirillä.

Taas leireillään

Saavuimme tänne leirille noin kello 15.00 yhteiskyydillä. Joimme aloitus pullakahvit täällä, teimme valkoiseen paperi arkkiin meidän toimintalistaa täältä leiriltä.

Aluksi teimme leiriohjelman yhdessä pullakahvien ohessa

Kannoimme tarvittavat välinelaukut Arin autosta, että pääsimme aloittamaan suunnitellusti. 

Arin välinelaukut, näillä päästään alkuun


Otamme etäyhteyden Eurajoelle kello 18.00, minä Marko kirjoitan 3 blogia tästä leiristä. Sivupäivitys tehdään, kolme lauluakin, Jaanan työllistämis hommaa mietimme, Maria piirtää animaatiokuvat, Satu ja Soile hoitaa valokuvaukset. Uutiset kuvataan ja tehdään täällä, Leikataan leikataan – elokuva editoidaan. Historiikkiä tehdään, musiikkia tehdään, Taiteesta työtä -5 vuotisrapsaa aletaan kokoamaan ja testataan yhtä näyttöä.

Leiripaikka on vanha tuttu Merrycampingin mökki 20

Päivi on meidän keittiömestari, joka osaa hommansa. Tänään illalla Päivi valmistaa pastasalaatia ja paistaa makkarat. Saunakin on lämmin illalla.

Täällä merenrannassa on oma tunnelmansa, hieno mökki ja miljöö. Ari on meidän leirin suuri päälikkö ja Tiia häärii Arin työparina ja apulaisena, tärkeä ja osaava henkilö. Me olemme olleet täällä leirillä jo muutamana kesänä aikaisemmin.  

Päätimme antaa leirille nimeksi Utu, se sopii sekä miehen että naisen nimeksi
                          

Meidän kesän muut kuulumiset. Kävimme SuomiAreenalla Porissa, Kristiinan markkinoilla, Merikarvian kesäteatterin Mooseksen perintö käytiin katsomassa, shoppailu reissuja tehtiin, Siikaisten eteläpäässä käytiin uimassa.

Hellepäiviäkin riitti meidän lomalla. Kesäkuussa kokoonnuimme meidän elokvuaryhmän kanssa yhtenä päivänä. Olemme olleet tyytyväisiä tähän kesään ja nyt ollaan palattu arkeen töidenkin merkeissä. 

Marko Fagerroos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti