maanantai 2. toukokuuta 2022

Toukokuussa tavataan ja maailmaa avataan 2022

Taiteesta työtä hankevuosi etenee. Maaliskuussa saatiin hankekausi alkuun ja kuukausi meni MEKA TV opistoryhmien kanssa uudelleenkäynnistämiseen ja suunnitteluun.

Huhtikuussa jäsenneltiin asioita ja järjesteltiin toukokyntöjä.

Tutkitaanpas sitten toukokuun allakka ja ennakkosuunnittelut.

Toukokuussa tavataan

2.5. käynnistetään SEKKissä toukokynnöt ja ensin kuvataan Monituotteen taidenäyttelyn avajaiset. HPNN vetää juhlavasti muutaman biisin alussa. Keikka ja näyttelyn avajaiset kuvataan sekä tehdään tästä lyhytdokkari. 

3.5. Osallisuus teatteri on koko päivän Satasirkuksessa. Pelleilyn ohessa pideteään Porin meikäläisten kokous ja suunnitellaan muutenkin tulevaa näytelmää, jonka työnimenä on edelleen Yhdessä ME selvitään. Kuvauksia toteutetaan myös täällä, joten mielenkiintoinen päivä tulossa. Illalla kokoontuu Satakunnan meikäläisten Tiistaitiimi etänä.

4.5. editoidaan viikon kuvauksia ja vähän muutakin. Iltapäivällä on Näkyvämäksi hankkeen etäpalaveri.

5.5. kokoontuu Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri juhlistamaan elokuvansa VIIKKOLAULU ensi-iltaa. Iltapäivällä osallistutaan Taikusydän palaveriin.

7.5. päästetään Huittisten Hulivilit kesälomille Sataopistosta.

9.5. on Satakunnan meikäläisten puheenjohtaja tapaaminen Porissa SEKKissä.

10.5. Osallisuus teatteri treenaa koko päivän Monituotteessa ja saattaa olla että järjestetään samalla Näkyvämmäksi koulutusta etänä muullekin Suomelle.

11.5. on varattu Näkyvämmäksi koulutukselle, luultavasti etäkoulutusta on tarjolla.

12.5. päästetään Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri kesälomille Otsolan kansalaisopistosta.

16.5. on Kankaanpäässä Ilmaisutaidon pajapäivä. Päivää lähtee vetämään Eija, Jaana, Tiia ja Ari.

17.5. on Osallisuus teatterin päivä Monituotteessa koko hela päivän, aamupäivällä koko teatteripäivä, iltapäivällä musiikkiryhmä.

Juhlavuoden viestistä näyttää tällä erää tulevan tynkäviesti tuen vähäisyyden vuoksi


18.5. Myötätuulen viesti täyttää 30 vuotta. Ari ja Tiia kiertää kuvaamassa saman reitin, kun tasan 30 vuotta sitten vietiin ensimmäistä viestiä. Illalla vietetään saunailtaa Merikarvian meikäläisten kanssa sekä juhlitaan Myötätuulen viestin 30 vuotissynttäriä muun työn ohessa.

19.5. on Tiian ensimmäisen 1/4 luontodokkarin kuvaus- ja kirjoituspäivä. Päivän reitti ja kohde on vielä vähän auki, luultavasti jossakin Myötätuulen viestin reitillä olevalla luontopolulla tai kansallispuistossa. Räntäsateen sattuessa dokkaria kuvataan ulkona.

21.5. Myötätuulen viestiä juhlitaan Raumalla muun työ ohessa.

23.5. on toinen Kankaanpään Pörriäisten Ilmaisutaidon pajapäivä. Täällä tehdään lyhytelokuvaa Blue Sea Film Festivaaleille.

24.5. Osallisuus teatteri riehuu Monituotteessa, teatterin koko porukka aamupäivällä ja musiikkiryhmä iltapäivällä.

25.5. pyritään lähtemään Näkyvämmäksi koulutuksen kanssa Eteläpohjanmaalle.  

30.5. on palaveri Porin perusturvan kanssa.

31.5. Osallisuus teatterin päivä.

Näillä allakkamerkinnöillä mennään toukokuu.

Arilla on 20 tuntia viikossa Taiteesta työtä -ohjausta, Tiialla 15 tuntia + teatteria, Jaanalla 1-2 päivää viikossa alueellista vertaisohjausta sekä Näkyvämmäksi koulutusta. Arilla ja Tiialla on tuntityösopimus Tukiliiton kanssa Näkyvämmäksi koulutuksen kanssa ja Jaana on palkkatöissä Me Itsen palkkalistoilla. 

Tehokasta työaikaa on 28 tuntia viikossa, joten vajailla resursseilla mennään edelleen. Punakynää täytyy edelleen heilutella toimintasuunnitelmien kanssa. Myötätuulen viestin 30 vuotisjuhlakiertueesta tulee tynkäviesti, kun työaikaa eikä tukea tälle keirtueelle löytynyt tarpeeksi. Myös MEKA TV 30 vuotisjuhlaa joudutaan viettämään muun työ ohessa toukokyntöjä tehdessä kohti elokorjuuta.

Tästä huolimatta, kannattaa pysyä kanavalla, paljon tulee tässä kuussa vielä tapahtumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti