maanantai 10. toukokuuta 2021

Taiteesta työtä viikkorapsa 1. viikolla 18.

Tiian ja Arin TAITEESTA TYÖTÄ viikko 1. viikolla 18.

3.5.2021 maanantai


Taiteesta työtä hankekausi alkoi 1.5.2021 ja päätimme Tiian kanssa kirjata yhteistä viikkorapsaa tänne. Minun tekstini näkyy oikealta tasattuna kursivoituna.


Ari


Minun tekstit näyttävät tältä vasemmalle tasattuna.


Tiia


Minun TAITEESTA TYÖTÄ hankekauden työt alkoi 6:00 päivän maanantairutiineilla, valmistelulla ja suunnitteluilla. Työlistassa 111 tehtävää tälle vuodelle, joista 58 työn alla tänään joko tehtävänä, pohdittavana tai siirrettävänä eteenpäin. Ensimmäinen työtunti meni sähläämiseen ja epämääräiseen päivän asioiden järjestelyihin. 


3.5. Maanantaina Ari hakemaan minut kello 8.13 kotoa. Menimme Merikarvialle. 


Taiteesta työtä -hankkeen toimintakausi aloitettiin Merikarvialla 3.5.2021


Suunnittelimme Merikarvian meikäläisten kanssa kesän toimintaa, Ouran kuvausretkeä ja elokuvaleiriä. Ouran kuvausretki alustavaksi päiväksi sovittiin 28.6. Ja leiripäiviksi 10.-12.8. Pidettiin Merikarvian Me Itse kokous. Tein samalla MEKA TV viikkomenun, jonka Ari täydensi ja julkaisi. 
Iltapäivällä oli Hyviksen kanssa palaveri, jossa suunniteltiin Hyviksen elokuvaa. Illalla oli verkkokoulutusta SEKKistä lähtöisin. Se koulutus oli Verkkovälitteinen kokemus toiminta. 


Kerroimme kokemuksiamme verkkovälitteisistä kokemuksistamme vuoden aikana Satakunnan meikäläistoiminnan sekä Taiteesta työtä -hankkeen parissa.


4.5. tiistai


Tiistaina oli Osallisuus teatteri pihatreenit ja HPNN harjoitukset. Minulla meni ensin aamulla pari tuntia toimistohommiin, laskutuksiin yms. postin vaihtoon ennen kuin pääsin oikeisiin töihin käsiksi. 


Päästiin Osallisuus teatterin koko Monituoteen porukan kanssa pitkästä aikaa treenaamaan yhdessä. Meillä oli ulkotreenit. Myös Monituoteen henkilökunta oli mukana. 


Pitkästä aikaa oikeat teatteritreenit oikeiden ihmistan kanssa

Iltapäivällä HPNN treenasi myös ulkona. Pienen muistelun jälkeen laulut muistuvat mieleen. Sääkin suosi.  


HPNN soittotreenit ihan pihalla


5.5. keskiviikko


Olimme Arin ja Jaanan kanssa Arin mökillä. Ari ja Jaana tulivat hakemaan minut 8:40 kotoa. Sitten menimme Arin mökille. 


Työyhteisön kehittämispäivillä Herrainpäivillä

Mökillä suunnittelimme Me Itse Satakunnan puheenjohtajien tapaamista sekä 17.5. seminaarin ohjelmaa. Kävimme syömässä Yyterin Golf -ravintolassa.


Kun veimme Jaanan kotio, kävimme vielä Arin kanssa kiertämässä Saaren luontopolku Ulvilassa. Sitten Ari toi minut kotio. Meillä oli hyvä työpäivä. 

 

6.5. torstaina 

Menin SEKKiin Kello 9.00. Lähdimme suoraan kauppaan hankkimaan toukokuun ruokatarvikkeet. Kaupassa ollessa Arille tuli puhelu. 

Sirissa soitti ja kertoi, ettei HPNN voi harjoitella turvallisesti Monituoteessa tiloissa tänään. Jatkoimme kauppaostokset loppuun. Menimme SEKKiin. SEKKissä päivitimme allakkaa. Sitten mietimme Leppärän leirin ajankohtaa ja vähän muutakin. Päätimme työpäivän jo kello 12.30 aikaan, kun HPNN treenitkin jäi välistä. 


Nyt vapaalle

Tiia Takala


7.5. perjantaina


Minulla oli kotitoimistopäivä, Tiialla vapaapäivä. Olisin saanut nukkua vaikka kuinka pitkään, mutta aikainen aamuherätys tuli. Tukiliiton keskeneräinen video tuli uniin, eikä sitten antanut rauhaa. Eilen jo vähän kyseltiin, missä mennään ja ollaan vielä ihan alkutekijöissään. Päivällä oli yksi oma pankkiasia hoidettavana ja yhden Ahlaste tuupin leffan oli luvannut editoida täksi päivää, muuten tein löysästi mitä jaksoin. 


Päivällä postittelin Esa Vienamon kanssa, hänen videohaastattelu tehdään perjantaina 14.5. Anne postitti Keuruun elokuvakurssin käsikirjoitukset ja aikataulut. Me Itseltä tuli videotyötilaus, joten meillä alkaa olla töitä ihan mukavasti tiedossa.


Sähköposti on vinkunut ahkerasti ja asioita hoideltu kiireettä, mitä ei viikolla olla keritty. Illalla omien asioiden hoitamisten jälkeen otin pitkät päikkärit ja päivän tarkeimpään hommaan eli Ahlaste tuupin elokuvan editointiin pääsin käsiksi vasta illalla 21:00, kun en enää voinut vetkutella deadlinen kanssa yhtään.


Tällainen siitä tuli; Kyläkauppaa Kellahdelta.


Nukkumaan kello 23:36. Huomenna olisi talkoot Leppärässä ja toivottavasti silloin saan elokuun leirivaraukset sinne kuntoon. Toivottavasti onnistuu.


8.5. lauantai

Vapaalla, mutta Leppärän talkoopäivänä tuli sovittua sitten elokuun teatterileirin ajankohta 22.-26.8. sunnuntaista torstaihin. Pihlaja kämppä varattu ja tietysti sauna joka päiväksi. Maanantaina suunnitellaan Tiian kanssa enemmän, nyt vain nautitaan ansaitusta vapaasta. 


Nyt vapaalle

Ari Impola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti