sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Hei se olisi tämän viikon rapsan vuoro eli 16 viikko

Tiian #taiteestatyötä viikkorapsa 16.

19.4. maanantaina menin SEKKiin kello 9:00. tai olin jo oikeastaan vähän aikaisemmin siellä. Olisin mennyt suoraan sisälle, mutta ei ollut ketään. Ari tuli hetken kuluttua pyörällä paikalle. Mikä oli minusta hienoa, että hän sai hyötyliikuntaa.


Kävimme Arin kanssa aamupalaverin. Sitten tein viikkomenun, joka tuntuu olevan vakio hommani maanantaisin. 

Katsoimme etärepun kuntoon. Sieltä jäi jalusta pois, kun Ari oli unohtanut sen kotiin. Muuten Ari katsoi minulle hommia iltapäiväksi sain tehtäväksi listasta DVD levyjä arkistoon.


DVD arkistointia


Ari lähti SEKKistä jo kello 12:00, koska hänellä oli omia menoja. 

Iltapäivällä listasin DVD levyjä. Lähdin kahden aikaan kotio.

Otin repun mukaan. Vähän ihmettelin,  kun se tuntui painavammalta kuin ennen. Tulin kuitenkin kotio reppu selässä.


Ari soitti minulle kello 14.34 ja sanoi, että on tässä noin kahdeksan minuutin kuluttua. Sovimme jo SEKKissä, että Ari tulee tuomaan sen jalustan noin varttia vailla kolme. Menin alas ja Ari antoi minulle jalustan auton ikkunasta. Tulin jalustan sisälle. Vähän ajan päästä aloin sitä reppuun silloin huomasin, että se oli väärä reppu.


Laitoin Arille viestiä Messengerissä, että mulla on väärä reppu. Kysyin käynkö SEKKissä vaihtamassa sen, mutta Ari sanoi ettei siellä taida olla enää ketään. No, sovimme Arin kanssa, että käymme aamulla vaihtamassa SEKKissä repun. 


20.4. tiistai aamu alkoi sillä, että Ari haki minut kotoa kello 8:30. Kävimme SEKKissä vaihtamassa repun. Ari vei minulla olleen repun SEKKiin ja haki sieltä oikean repun minulle. Sitten Ari heitti minut Monituoteeseen.


Laitoin Monituotteessa tekniikan etäyhteyksille kuntoon Porin Me Itse kokousta varten. Noin kymmeneltä aloitimme kokouksen. Kokouksen asialistalla oli kumppanuussopimus Porin kaupungin kanssa, Taiteesta työtä -hanke ynnä muuta. Kokouksen jälkeen Eija jäi vielä tekemään rumpujen apuraha hakua. Ari jutteli myös Keijon kanssa.


Kun Eija oli saanut hommat valmiiksi, hän tuli sanomaan minulle siitä. Ja laitoin kamat reppuun. Siinä oli kaikki tiistai päivän osalta.


Jaanalla oli Arin kanssa työpäivä SEKKissä.


Käsikirjoituspuuhia Tukiliiton 60 vuotta juhlaelokuvaan21.4. keskiviikkona teimme Arin kanssa Keuruun matkan. Jos haluat tietää matkapäivästä, niin lue keskiviikon erikoisraportti eli Keuruun matkarapsa.


Keuruun matkarapsa


22.4. torstaina menin SEKKiin 12:30. Osallistuin Arin kanssa Taikusydämen kokoukseen, johon myös Yki osallistui. Kerroimme Taiteesta työtä hankkeen kuulumiset ja sen Porin kaupungin SEKKin kumppanuussopimuksen merkitystä Osallisuus teatterille. Yki kertoi SEKKin kuulumiset. Kokouksen lähdimme kotiin.


23.4. perjantai oli vapaapäivä.


24.4. lauantaina oli Huittisten etäkurssin päätös. Osallistuin siihen etänä. Jaana ja Jasmin olivat mukana myös.


Etäkurssilla Huittisten Hulivilien kanssa


Huittisten kurssilla käsiteltiin tulevia kesän ja syksyn tapahtumia. Sovimme, että tapaamme kesäkuun 16. päivä huittislaisten kanssa ja pidämme ilmaisutaidon pajapäivät ovat heinäkuun 7. ja 8. päivä. Joulukuun 4. päivänä on Huittisten teemaviikon päivä ja Osallisuus iltamat Tukiliiton 60 vuotis juhlavuoden kunniaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti