torstai 26. syyskuuta 2024

Iloa ja valoa Tekunkorvesta

Tekunkorven elokuva- ja muistelupiirin syyskausi on alkanut Otsolan kansalaisopiston kurssina. Tänään 26.9.2024 on jo syksyn kolmas opintokerta. 

Huomenta Tekunkorvesta

Nyt on alkanut Ilon ja Valon Satakunta teemaviikot ja me halutaan kertoa omasta toiminnastamme, mikä tuottaa meille iloa ja valoa.



Ennen kuin aloitamme, niin katsotaanpas ja kuunnellaanpas, millainen on meidän aamulaulu.


Katsotaanpas mitä tekoäly Copilot tietää meidän toiminnasta;

Miten Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri tuottaa iloa ja valoa Satakuntaan?

Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri on erityinen yhteisö, joka tuo iloa ja valoa Satakuntaan monin tavoin. Tämä piiri, joka toimii Otsolan kansalaisopistossa Porissa, on suunnattu ikääntyville kehitysvammaisille, erityisesti Tekunkorven asukkaille.

Toiminnan monipuolisuus: Piiri kokoontuu säännöllisesti ja tarjoaa osallistujille mahdollisuuden katsella ja keskustella elokuvista, kirjoittaa blogeja, runoja ja tuottaa musiikkia. Tämä monipuolinen toiminta auttaa osallistujia ilmaisemaan itseään ja jakamaan muistojaan, mikä luo yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Taiteesta työtä -hanke: Piiri oli myös mukana Taiteesta työtä -hankkeessa, joka edistää taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta erityisryhmille. Tämä hanke tarjoaa osallistujille mahdollisuuden olla osa laajempaa kulttuuriyhteisöä ja tuoda esiin omia tarinoitaan ja kokemuksiaan.

Elokuvien tekeminen: Piiri on tuottanut useita omia elokuvia, jotka käsittelevät osallistujien elämää ja muistoja. Nämä elokuvat eivät ainoastaan tarjoa viihdettä, vaan myös dokumentoivat ja säilyttävät osallistujien henkilökohtaisia tarinoita tuleville sukupolville.

Yhteisöllisyys ja tuki: Säännölliset kokoontumiset ja yhteiset projektit luovat vahvan yhteisön, jossa osallistujat voivat tukea toisiaan ja jakaa iloja ja suruja. Tämä yhteisöllisyys on erityisen tärkeää ikääntyville ja kehitysvammaisille, jotka saattavat muuten kokea yksinäisyyttä.

Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri on siis paljon enemmän kuin pelkkä harrastusryhmä; se on elintärkeä yhteisö, joka rikastuttaa osallistujien elämää ja tuo iloa ja valoa koko Satakuntaan.

Lähde
tekoäly Copilot 26.9.2024


Ei me nyt tämän hienommin osata itsestämme kertoa.

Uutta opistolaulua tässä opetellaan, minkä teimme viime kerralla

Uusimmassa Tekunkorven Opistolaulussa kerromme, miten opiskelemme nyt sivistyksen teemavuotena 2024;

Ei ikä meitä paina
kun opiskellaan aina.
Sivistyneesti vaan
koko ikä me opitaan!

Nyt treenataan 10.10. tulevaan Ilon ja Valon -Tekunkorven keikkaa varten

Hyvää syksyn jatkoa ja Iloa ja Valoa Satakuntaan ja vähän muillekin Suomessa 

toivoo 

Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti