maanantai 2. syyskuuta 2024

Hyvä elämä syyskuun ensimmäisenä tiistaina 2024

Tänään muuan taustatukireppana Impola ajatteli taas kirjata, mitä meikäläisten työelämään näin normaalina tiistaina 3.9.2024 kuuluu. Kirjataan tänä sitten pitkin päivää tänne, kunnes työpäivä päättyy.

Päivän pohdinnan aiheet

Taustatukireppana Impolan herätyskello oli asetettu soimaan kello 6:00, mutta tavanomaiseen tapaan Impola heräsi ennen kellonsoittoa 5:54. 

Ensimmäinen tunti menee heräilyyn ja itsensä keräilyyn. Parinkahvikupin, huonojen uutisten seuraamisen, päivän aikatauluttamisen ja työasioiden päässä järjestelyiden jälkeen alkaa taas päivän aherrus työlistaa selaamalla. 89 tehtävästä 63 on kerääntynyt ja siirtynyt tälle päivälle, joten karsintaa tarvitaan, jotta ehditään kaikki pakolliset tekemään.

Raa´an tehtävälista karsinnan jälkeen päivälle enää vain 39 tehtävää, kun siirsi kaikki editoinnit ja muut vähemmän kiireiset hommat eteenpäin. Tästä päivä alkaa.

Suunnitelmissa on Impolan taksilla Jaanan haku Monituotteen teatteripäivään, jossa treenataan museonäyttelyn ohjelmaa sekä KeMut tapahtuman settiä muun tohinan ohessa. SEKKissä pitää jossain vaiheessa käydä hakemassa illan Tiistaitiimi kamat, Jaana heitetään kotio, kaupassa pitää käydä ja illalla alkaa sitten förskottina Eurajoen meikäläisten toiminta. Päivän Tiistaitiimikin hoidetaan Eurajoelta käsin tänään. Muuten sitten koitetaan järjestää ensi viikon museonäyttelyn avajaisia, kutsuja sun muita 39 päivän työtehtävää.

Työhuoneelle 39 minuuttia suunniteltua myöhemmin, joten päivän minuutti aikataulun kiriminen alkaa. Normaalisti alkaa taas tappeleminen Microsoft ohjelmien kanssa, jotka eivät suostu toimimaan niin kuin mainosmiehet ja -naiset lupaavat. Uudelleen käynnistyksiä tarvitaan taas roppakaupalla. 

Sitten sähköpostin lukuun. Apurahavinkkejä tuli taas kokolailla, joita pitää tutkia, kun ensi vuoden rahatilanne on vielä kutakuinkin nollissa. Mutta tämä myöhemmin vähemmällä kiireellä. Nyt eilisen päivän töiden varmuuskopiointia, nettisivupäivitys, näyttelykutsu, valokuvien hakua päivän tiedotteisiin ja samalla vanhojen tarpeettomien kuvien hävitystä. 

Sitten tulee kiire lähtöön kello 8:13. Lähtö siis 7 minuutin kuluttua.

KeMut keikan juonto-osuudet työn alla

Päivä jatkuu nyt 9:23 Monituotteessa. Impolankodosta lähdetiin 11 minuuttia myöhässä, Jaana napattiin Ulvilasta kyytiin 7 minuuttia myöhässä ja Monituotteessa oltiin enää 3 minuuttia myöhässä. Nyt mennään taas minuuttiaikataulussa kiinni. 

Odotellessa viimeisten teatterilaisten kuljetuksia kamat on roudattu ja levitetty käyttöä ajatallen. Eija, Jaana ja Tiia tekevät KeMut juontoja. Pian tulee ohjaaja Milla ja sitten aloitetaan tositoimiin.

Päivän ohjelmassa on pitää harjoitukset Osallisuuden jäljillä näyttelyyn sekä iltapäivällä treenataan musiikit juontoineen KeMut tapahtumaan. Siinä sivussa sitten kaikki muut. 

Teatterin alkulämmittelyssä harjoiteltiin peukalon pyöritystä

Alkulämmittelyn jälkeen sovittiin 10.9. matka- ja ruokajärjestelyt ja alettiin treenaamaan. Juontojen käsikirjoitus meni kokonaan uusiks ja kaaos oli muutenkin hirvittävä, jonka me tuttuun tapaamme selätettiin luovasti ja paremmiksi suunnitelmiksi eteenpäin. Saatiin pari puhujaa siinä sivussa järjestettyä. Avajaisohjelma on vielä täysin sekaisin, mutta siitä tulee hieno.

Ruokatunnilla Ari kävi SEKKissä hoitamassa asioita ja hakemassa iltatapaamisen kamat. Kiirettä siis pitää.

Impolan päivän lounas

12:01 treenit jatkuu Monituotteessa. Nyt treenataan KeMut tapahtuman juontoja ja musiikkia. 

13:02 treenit treenattu. KeMut juonnoista tulee hyvät ja treenattiin vähän muutakin. Seuraavaksi sitten vaan keikalle.

Jaana kotiin, kauppaan hakemaan illan sapuskat ja pieni huili ennen Eurajoelle lähtöä.

Ari ja Tiia Eurajoella kello 17:00 sovittuun aikaan. Ensin tehtiin lämpimät voileivät ja sitten kokoonnuttiin Tiistaitiimissä muiden Satakunnan meikäläisten kanssa. 15 meikäläistä osallistui tällä kertaa ja paljon asioita käsiteltiin ja jopa päätettiin. Tiistaitiimi on osa HYVÄ ELÄMÄ -ohjausryhmää, joten asiat etenivät taas mukavasti.

Kotona 20:22. Päättyi se sitten tämäkin työpäivä, kun auto vielä tyhjennettiin kulkukamoista. Huomenna sitten museoon näyttelyä rakentamaan, joten puuhaa riittää huomennakin.

Luopumisen aikana

Taustatukireppana jäädessä pois aktiivityöelämästä vuoden lopussa, pitää luopua monesta asiasta. Mistäs tänään pystytään luopumaan?
  • 2011 perustettu Ahlaste tuupi aloittaa ilman yhtä Impolaa ja saa ohjaajaksi uuden Impolan. Toivottavasti homma jatkuu
  • Vasemmalla kädellä poistettu noin 30 turhaa valokuvaa
  • Päätettiin Tiistaitiimissä alustavasti luopua TikTok kanavasta. Muutettiin kanava yksityiseksi ensin, kun kuullaan muiden mielipiteitä.
  • Tiistaitiimissä päätettiin luopua Twitter/X palvelusta. Ei anna meikäläisille mitään eikä tavoita kohderyhmiä.
  • Linked palvelu ei ole antanyt yhtään mitään, ei töitä eikä uusia verkostoitumisia, joten tästäkin luovutaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti