tiistai 7. toukokuuta 2024

Merikarvian elokuvaleirin toinen päivä 7.5.2024

Marko Fagerroosin päiväraportti Merikarvian meikäläisten toisesta elokuvaleiripäivästä.

Tiistaina 7.5.2024

Tiistaiaamu, yö nukuttu hyvin ja söimme tukevan aamiaisen.  Yö on ollut aika viileä. Päivi laittoi takkaan valkean aamusti, Lotta ja Juhanikin saapuivat tänne.

Aamutunnelmia leirin toisena päivänä

Ari ja Tiia ottivat keittiövastuun tänään ja Päivi pitää vähän taukoa.

Tänään on tarkoitus tehdä elokuvia valmiimmaksi. Täällä leirillä on aina oma leiri tunnelma. Päivällä syömme ja Tiistaitiimi on ja kokoontuu illalla netin kautta.

Eilen illalla kaksi peuraakin seikkaili täällä ja menivät rannasta uimaan ja uivat pitkän matkan. Oli hienoa seurailla niiden puuhia.

Hienoa seurata peuran uintipuuhia

Tässä lähellä rantaa  on jonkun kalapyydyskin.

Ari ja Tiia tässä virittelevät koneita käyttökuntoon nyt aamusti. Tekniikan kanssa on aina ongelmia, mutta he selvittivät ne. Tarkoitus on tehdä animaatiotakin päivän aikana, Maria on piirtänyt kuvia jo sitä varten.

Animaatioelokuva syntyy, ensi-ilta sitten joskus

Leirintäalueen vastaanotto ja kahvila ei ole vielä auki, se aukenee vasta kesäkuun alussa.

Kova tuuli on ollut tänään tiistaina ja merellä vaahtopäitä. Musiikki tuokioitakin on luvassa täällä ja Ari soittaa kitaraa ja Tiia laulaa Ari kanssa. Iltapalaksi grillataan makkaraa ja saunakin lämpenee myöhemmin illalla.  

Lenkilläkin on käyty leirintäalueen ympäristössä. Nyt pian pidämme etäpalaverin ulkomaailmaan. Editoimme vielä myöhemmin. Hitaasti, mutta varmasti. Toivotaan, että tuuli tyyntyy illaksi ja päästään ihailemaan auringonlaskua.

Kaikille riittää tehtäviä ja tekemistä

Satu leikkaa animaatioiden kuvat ja Lotta sekä Tiia hoitaa animaation tekemisen. Ruuaksi söimme perunamuusia, lihapullia ja salaattia. Ari ja Tiia kävivät kaupassa sen jälkeen. Tarkoitus on lukea vielä jokin historiikki elokuvaa varten.

Tiistaitiimi 18.00. Piia oli paikalla Eurajoelta, Erik, Mikko ja Santeri Porista, Elina, Niina, Timo ja Veikko Raumalta, Jaana Ulvilasta ja Merikarvian poppoo täältä. Kuulumiset vaihdettu puolin ja toisin.  Ryhmien loppukesän ja syksyn menot käsitelty, Tiistaitiimi jatkuu elokuussa. Kuinka paljon syksyn kursseista tullaan leikkaamaan pois. siihen palataan myöhemmin.

Marko Fagerroos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti