maanantai 6. toukokuuta 2024

Merikarvian elokuvaleiri 6.8.2024

Tervehdys täältä Merikarvian elokuvaleiriltä. 

Illanviettoa elokuvaleirillä

Tämä leiri alkoi 6.5. ja päättyy 8.5. Olemme täällä Merrycampingillä. Saavuimme tänne vähän jälkeen 15:00. Tulin pyörällä ja osa tuli taksilla kuljetuspalvelulla.

Leirin vetäjät Ari ja Tiia tulivat omalla autolla, Tiia Arin kyydissä. Kelit ovat kohdallaan aurinko hymyilee ja eikä ole mikään kylmäkään. Ari ja Tiia kävivät hoitamassa ruokaostokset kaupassa ja auto olikin tavaraa täynnä. Joimme leirin aloituspullakahvit, Päivin keittämät. Päivi häärää keittiöemäntänä. Näppärä flikka on kyllä.

Päivi on näppärä flikka keittiösssä ja vähän muutenkin

Meillä on täällä monenlaista ohjelmaa luvassa, pari elokuvaa pitäisi tehdä valmiiksi Rauman elokuisia elokuvafestivaaleja varten. Otamme paljon valokuviakin.

Me jaoimme huoneet missä kukin nukkuu. Minä ja Heikki ollaan miesten kesken samassa. Satu ja Soile ovat samassa, Päivi nukkuu yläkerrass sekä Tiia ja Maria nukkuu samassa huoneessa. Ari koisaa sohvalla kuten ennenkin.

Tämä on Merikarvian yrittäjien mökki, iso sellainen. Merinäköalat ovat parhaat mahdolliset. On täällä näkynyt jo vesilintujakin.

Merinäköalat ovat parhaat mahdolliset

Nyt illanaikana syömme vielä ja sitten on myöhemmin saunakin. Tämä leiri pidetään nyt aikaisemmin, koska kesällä on paljon muuta ohjelmistoa tiedossa. Täällä ei ole muita leiriytyjiä tällä hetkellä. On todella hiljaista, varsinainen sesonki on vasta alkamassa.

Leirintäalueen rantaakin on kunnostettu kevään aikana ja muitakin alueita. Uimaankin olisi mahdollista mennä, mutta merivesi on vielä jäätävän kylmää. Veneliikennettäkään ei ole ollut.

Blogeja ja animaatiota syntyi ensimmäisenä leiripäivänä

Täällä on televisio, iso takka ja iso grillikatos. Huomenna tiistaina grillaamme makkaraa. Lotta-tyttö ja Juhanikin tulevat vasta huomenna tiistaina leirille. 

Marko Fagerroos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti