torstai 18. huhtikuuta 2024

Osallisuus teatterin tulevaisuudenpajapäivä 16.4.2024

MEKA TV erityisryhmät ja Satakunnan meikäläiset käynnistävät HYVÄ ELÄMÄ -hankekautta yhdessä. 15.4. kokoontui Satakunnan meikäläisten puheenjohtajat ja HYVÄ ELÄMÄ -ohjausryhmä. 16.4. samoja asioita pohdittiin Osallisuus teatterin Tulevaisuuden pajassa.

Tässä muutama kirjoitus teatteritoiminnasta.

Suuri Tulevaisuudenpaja ja ideointipäivä Monituotteessa

Santerin kirjoitus

Aamu aloitettiin suunnittelemalla tulevia juttuja. Tämän kauden kohokohtia on Förskotti Juhannus Sahalaistenkadulla ja pihajuhlat 20.6. Seuraava Iso ponnistus on 23.8 Sinisen Meren  Elokuvajuhlat Raumalla, jossa on kolme elokuvanäytöstä na otosta ja sinne mennään isolla porukalla, koska Satakunnassa on neljät 30 vuotisjuhlat, koska Eurajoki, Monituote, Ojantie ja Merikarvia elokuvatoiminta täyttää 30 vuotta. Minä olen siellä taas koko päivän.

Sitten seuraava  suuri päivä on 10.9. Silloin on Osallisuusden jäljillä -näyttelyn avajaiset ja sitten ruvetaankin keskittymään joulukuun seminaariin ja ekaan näytökseen.

Mikon kertomaa

Suunnittelimme tulevaa toimintaa. Saimme paljon tietoa ja uusia päivämääriä. Kankaanpään Ilmaisutaidon pajapäiväni tuli tarkistetuksi. Hyvä elämä -biisin suunnittelu alkoi. Toimintaa on koko loppuvuodeksi ja näytelmän ja seminaarin nimi on Hyvä elämä sivistyneesti.

Laulamisen lisäksi Janilta sujuu myös valokuvaaminen

Sitten kysyin Janilta, mikä on hyvää. Jani tykkää soittaa kitaraa ja laulaa la laa…. että saataisiin keikkaa. Hyvää on myös treenipäivät.

Pertun juttu

Toivon lisää kehittelyä ja menestystä musiikki teatterin bändille ja itselleni seuraavaa vaihetta kohti osallisuutta. Tykkään laulella ja soitella.

Erikin kertomaa

Olen ollut toiminnassa mukana kolmekymmentä vuotta. Olen tykännyt olla ja jatkan edelleen. Olen tykännyt näytellä. Sitten laulamisesta minä olen tykännyt sekä soittaa rytmi soitinta. On mahdollista kokeilla erilaisia soittimia.

Erikin jutun kirjasi Eija

Olisi hienoa, että saisin laulun sanoja, saisin treenata niitä lauluja. Olisi kiva päästä studioon äänittämään musiikkia. Olen ajatellut, että jatkan, jos toiminta jatkuisi.

Päivän yhteinen saldo

- Käytiin Monituotteen henkilökunnan kanssa läpi loppuvuoden suunnitelmat.
- Tehtiin tilannekuvaa ja käsiteltiin kaikki tähän saakka saamamme avustukset ja mitä se velvoittaa meitä tekemään
- Suunniteltiin uutta ja visioitiin ideoita
- Suunniteltiin musiikkivideoiden tekemistä sekä muuta kesätoimintaa.
- Jani ja Ari harjoitteli yhtä laulua
- Suunniteltiin kahta uutta laulua
- Otettiin valokuvia ja kirjoitettiin nämä jutut tähän blogiin.

Ei tässä vielä kaikki, mutta kuullaan sitten taas lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti