tiistai 4. lokakuuta 2022

Syyskuussa 2022 Taiteesta työtä kuukausirapsa Tiialta

Terve. Nyt kerron miten syyskuu 2022 sujui. 

Sehän alkoi Vantaan Näkyvämmäksi iltamilla 1.-2.9. torstaina ja perjantaina. Vantaasta tulee vielä erillinen rapsa Tukiliiton Näkyvämmäksi rapsakoosteen mukana. Śen jo olen kirjoittanut.

Vantaalla keikalla 1.9.


3.-4.9. lauantai ja sunnuntai olivat vapaapäiviä.

5.9. maanantaina palaveerasimme työvalmentajan kanssa Porin perusturvan vammaispalveluissa.

6.9. tiistaina oli Osallisuus teatteri Monituoteessa. Aamupäivällä keskustelua teatterin elokuun päiväleiriltä ja muuta sähellystä. Iltapäivällä treenattiin musiikkia. Illalla oli vielä Satakunnan meikäläisten Tiistaitiimi etänä.

Tiistaitiimi 6.9.

7.9. keskiviikko oli SEKKissä Näkyvämmäksi päivä, jolloin pidimme Kautisten etäkoulutuksen ja katsoimme Näkyvämmäksi elokuvamateriaalit. 

8.9. torstaina alkoi Tekunkorven elokuva- ja muistelupiirin Otsolan kurssi. Siellä kirjoitimme syyskuusta runon ryhmän kanssa. 

9.-11.9. perjantai - sunnuntai  olivat vapaapäiviä. 

22.9. maanantaina alkoi Ojantien TikTok kurssi, jossa teimme tämän syksyn ensimmäisen Tik ToKin, jota on katsottu yli jo 40 tuhatta kertaa.

13-14.9. tiistai - keskiviikko olimme Jaana, Eijan, Ari ja Tiia Kautistissa kouluttamassa Näkyvämmäksi koulutusta. Tämä olikin hankkeen viimeinen koulutus. Arilla vielä edessä editointi urakka ja meillä on hankkeen Päätösseminaari 1.12. Muuten Näkyvämmäksi koulutukset on ohi.

Eija kirjoitti Kautisten ekasta päivästä rapsan.  

15.9. torstaina oli Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri, jonka jälkeen kävimme SEKKissä syömässä. Pidimme lyhyemmän päivän, koska Kaustisten reissu oli alla. 

16.-18.9. perjantai-sunnuntai olivat minulla vapaapäiviä.

17.9 Lauantaina Arilla oli Huittisten Hulivilien kurssin avaus.

19.9. maanantai alkoi Merikarvian Mediapiiri, joka oli vaarassa loppua, kun se siihen opistokurssiin ei saatu enää opintoseteliä vaan opintomaksu, joihin porukoilla ei ollut varaa. Saimme onneksi Tukiliitolta tukea, joten porukan 29. toimintavuosi käynnistyi. Teimme animaatiota ja Merikarvian mediaryhmän uutiset. 

Merikarvian syyskausi alkoi 19.9.

20.9. tiistaina oli Monituoteessa Osallisuus teatteri, jossa suunnittelimme syksyä aamupäivällä. Iltapäivällä treenattiin musiikkia.

21.9. keskiviikko oli minun avotyö retkipäivä ja Arilla oli kotitoimisto päivä.

22.9. torstaina oli Tekunkorpi. Tekunkorvessa soitimme syyskuun musiikkivideolaulun, jonka teimme viime vuonna. Sitten teimme Tekukorven syyskuun runosta ryhmälle oman laulun ja otimme valokuvia lauluun. Ari alkoi editoimaan vähän videokuvaa soittamisesta. Ari soitti oman oman syyslaulun. Sitten laulettiin yksi tulevan musikaalin laulu ja heinäkuun laulu. Tekunkorven jälkeen jatkoimme SEKKissä. Matkalla kuvasimme vähän tulevaan musiikkivideoon.  

 23.9. perjantaina oli vapaapäivä.

24.9. lauantaina minulla oli vapaapäivä. Arilla oli Tähtitaivasta ja Kiukainen. 

25.9. sunnuntaina oli vapaapäivä.

26.9. TikTok kurssilla Ojantiellä tehtiin 3 TikTok videota

26.9. maanantaina jatkui Ojantien TikTok kurssi. Siellä teimme kolme TikTokia, jotka olivat Puhelinlangat laulaa, Ennen oli kaikki paremmin, kun oli vain yksi puhelin sekä Matin antiikkistudio, jossa esiteltiin nyt pirtin ovi. Maanantai jatkui SEKKissä.

27.9. tiistaina alkoi Osallisuus teatterin syksyn opistokausi Porin seudun kansalaisopiston kurssina. Aamupäivällä käytiin läpi syksyn suunnitelmat ja edistimme dokumentti näytelmää.

Iltapäivällä kuvasimme Porin Me Itse tervehdykset Me Itse päiville ja treenattiin asenne musikaalia ja muuta musiikkia syyskuun laulua muun muassa.

28.9. keskiviikkona kävimme ensin kaupassa. Sitten kävimme SEKKissä laittamassa studion kuntoon. Ari lauloi demon syyskuun lauluun. Sitten  oli Mistelin Taidetestaamo, jossa on tänä vuonna mukana taas Osallisuus teatterin vertaisohjaajia mukana, Eija, Henna ja minä. 

Taidetestaamossa syksyn suunnitelmana on tehdä musiikkivideo

Sen jälkeen äänitimme SEKKissä syyskuun laulun ja harjoittelimme musikaalin lauluja. Eija kirjoitti päivästä blogin ja minä keitin kahvit.

29.9. torstaina oli Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri. Sitten olimme SEKKissä iltapäivällä, jossa editointiin syyskuun videota ja minä edistin tätä syyskuun raporttia.

30.9. Perjantaina oli minulla vapaapäivä. Arilla oli kotitoimisto päivä, jolloin teki kolme lyhytelokuvaa valmiiksi ja julkaisi ne Merikarvian uutiset, Eurajoen uutiset ja HPNN syyskuun laulun.


Lokakuusta tulee sitten omat rapsat.
 

Tiia Takala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti