lauantai 11. syyskuuta 2021

Elonkorjuuta ja syyskyntöjä viikolla 36.

 #taiteestatyötä viikkorapsa 36.

Tiian viikkorapsa viikosta 36.


Maanantaina 6.8. Ari minut kotoa minut kello 8.10 kotiportilta Merikarvialle, jossa alkoi Merikarvian mediapiirin syyslukukausi 2021. Pidimme ensin Me Itse kokouksen. Silloin sovittiin myös, että merikarvialaiset tulevat Poriin Me Itse vuosikokoukseen. Sovittiin myös Merikarvian KIITOS kiertueen ohjelmasta. Sitten kuvattiin Markosta pieni juttu.

Iltapäivällä käytiin kävelemässä ja ottamassa valokuvia. 


Merikarvian syyskausi alkoi


Illalla Jaana ja Ari kävivät vielä Kankaanpään Pörriäisten kokouksessa sopimassa KIITOS iltamien järjestelyistä 1.11.2021. Porista tulee vieraileviksi tähdiksi Jaana ja HPNN.

Tiistaina 7.9. Ari tuli yhdeksän jälkeen Monituotteeseen, jossa sovittiin teatterilaisen kanssa syksyn asioita. 

Iltapäivällä oli HPNN musiikkitreenit Lukutaidon päivää varten. Illalla tulimme vielä SEKKiin Arin kanssa, jossa pohdimme juontoja ja treenasimme niitä. Sen jälkeen kävimme syömässä ja valmistauduimme seuraavan päivän Lukutaitopäivän tapahtumaan.


Hyvin suunniteltu on myös hyvin tehty


Keskiviikkona 8.9. Ari tuli Eijan ja Hennan kanssa SEKKiin. Lähdimme täältä Satakunnan museolle kello 10.00. Aloimme kantamaan kamaa sisään, jotka veimme hissillä alas.

Kun meidän piti viedä hissillä tavaroita alas, niin eksyimme väärään kerrokseen. Vähän ihmettelimme minne olimme joutuneet. Sitten jatkoimme oikeaan kerrokseen ja

aloitimme Lukutaitopäivän valmistelut. SEKKiläiset tulivat striimaamaan tapahtuman.


Lukutaidon päivä alkoi kello 12.00. Vaikka museon puheosuus jäi sairastapaukseksen vuoksi pois, niin päivä oli onnistunut. Tilaisuuden juonsimme sitten me Arin kanssa.


Muita esiintyjiä olivat Outi, Riikka, Paula ja Hanna. HPNN vastasi musiikista. Jani oli vieraileva tähtenä rummuissa. Tilaisuuden päätetty menimme vielä HPNN kanssa syömään .

Torstaina 9.9. alkoi Tekunkorven elokuva- ja muistelupiiri pitkän koronasulun jälkeen. Siellä hieman mietittiin tulevan syksyn toimintaa ja sitten katsotiin Lukutaidon päivän taltiointia. 

Pitkä helmikuussa alkaneen koronatalvi- ja kesäloman jälkeen päästiin taas hommiin


Tekunkorven jälkeen kävimme kaupassa, josta ostimme ruokatarvikkeet lauantain Me Itse vuosikokousta varten.

Sitten tulimme SEKKiin, jossa teimme ruokaa. Se oli pastaa. Ja osallistuimme Taiken Yhtä monta kulttuutia -etäkokoukseen. Kun etäkokous oli ohi, lähdin kotiin. Ari jäi vielä SEKKiin ja lähti sitten puoli kolmen aikaan Ahlaisiin käynnistämään Ahlaste tuupin syyskautta. Tämä oli tässä.

Lauantaina olikin sitten Me Itse vuosikokous ja tässä vielä Tiialta päivän rapsa

Saavuin SEKKKiin kello 8.30, jossa Milla oli paikalla. Ari oli hakemassa porukkaa. Keitin kahvia ja sitten saapui Merikarvian väki taksilla ja Santeri pyörällä. Ihmettelin vähän missä Eija ja Eemeli ovat koska heidän piti tulla Santerin kanssa yhdessä pyörillä.


Milla ilmoitti Merikarvialaiset Me Itsen vuosikokoukseen. Pian tulivat kolme porilaista, Mikkokin tuli kaverinsa kanssa.  Muutamat saivat kahvinsa. Milla kävi hakemassa vielä kahvimaitoa kaupasta. Eemeli soitti Arille ja Ari lähti Eijaa Ja Eemeliä vastaan, kun nämä olivat vähän eksyneet, kun he eivät olleet aiemmin tulleet pyörällä SEKKiin. Ari löysi heidät ja tuli sitten heidän kanssa SEKKiin. Sitten oli kaikki koossa.


Milla ilmoitti porilaiset Kokoukseen ja minä keitin toisen pannun kahvia, josta saivat loput kahvia.


Me Itsen vuosikokous alkoi kello 9.30. Seurasimme Kokousta Isolta näytöltä.

Ennen ruokataukoa käytiin kymmenen kohtaa läpi, joista yksi yksi oli puheenjohtajan äänestys, jossa me kokousväki ympäri Suomea siis valitsimme Me Itse puheenjohtajan vuosille 2022-2024. Äänestyksen jälkeen oli ruokatauko.


Ari ja Eija teki meille ruuaksi perunamuusia, lihapullia ja salaattia .


Kokous jatkui noin kello 12.00.  Puheenjohtaja vaalit voitti Jaana 40 äänellä,

joka on hyvä asia meidän Satakunnan meikäläisten kannalta.


Ilo Porin kotikatsomon katossa, kun Jaana valittiin uudelle puheenjohtajakaudelle


Seuraavaksi odoteltiin jo kahvitaukoa. Kokouksen piti loppua noin kello kolme, mutta loppuikin jo puoli kahden aikaan. Juotiin kahvit ja syötiin jäätölöt. Kun muut lähtivat kotiin, teimme vielä Arin kanssa tämän viikkorapsan ja siivosimme, jotta maanantaina olisi hyvä tulla taas takaisin tänne SEKKiin töihin.


Viikon viimeiset kirjattu

Tiia Takala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti