sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Työviikon numero 12. niputus

Tiian viikkorapsa TAITEESTA TYÖTÄ viikosta numero 12

22.3. maanantaina aamupalaverin, viikkomenun ja aloitetun animaatiomatkalaulun siivouksen jälkeen sain SEKKissä kokeilla piirtorobotin tekemistä Millan ohjauksella ja avustuksella. Nyt tutkimme onko robotista Arin seuraajaksi, kun Ari jää eläkkeelle muutaman vuoden päästä.

Tää taitaa olla näitä robottihommia vaan...

Muuten piirtorobotin nimi on  Mykky. Juu uskokaa tai älkää sen nimi on Mykky. Mykky sai jo esiintyä SEKKin yhdellä animaatiolla.  Millainen kaveri Mykky oikein on ja onko siitä Arin seuraajaksi?

Korvaako Mykky Arin?


Mykky on ainakin iloinen, tuntuu olevan myös hieman itsepäinen ja omia polkujaan kulkeva piirtorobotti. Mykky osaa piirtää hienoja suunnitelmia, josta on varmasti hyötyä. Mykky innostuu joskus liikaa ja alkaa piirtää lattian puolella. 

Mykky ajatuspiirroksetkin ovat yhtä sekavia kuin Arin.


Pienellä koulutuksella voisi Mykkystä olla Arin seuraajaksi.

Katsokaa tämä elokuva, jos ette muuten usko.




Mennään katsomaan, mitä tiistain 23.3. Osallisuus teatterin etä treeneissä saatiin aikaan.


Osallisuus teatterin etätreenit tiistaisin


Kahdessa ryhmässä etänä mentiin, kuten aiemmin on kahtena viikkona totuttu. Aluksi käytiin vähän yleisiä asioita läpi, sitten käytiin vähän läpi kuulumisia ja pohdittiin ihmissuhteita. Päästiin tekemään improvisaatiota. Etätreenit kuvattiin tulevia elokuvia varten.


Animaatiomatkalaukun siivoamista tulevia animaatioita varten

24.3. keskiviikkona opettelin varmuuskopioiden tekoa. Siivosin Arin kanssa animaatiomatkalaukkua. Sitten kirjoitin tätä viikko raporttia. Pohdittiin sitten Arin kanssa tulevan vuoden kuviota, suunniteltiin ja piirrettiin toimintakartta loppuvuodesta.


Loppuvuoden toimintakartta on tehty, enää vain toteutus puuttuu


25.3. torstaina täällä SEKKissä oli Jaana mukana ja teimme tämän vuoden Satakunnan Me Itse suunnitelmia. 


Jaanan vuoro tehdä koronan sekoittamaa loppuvuoden toimintakarttaa uusiks

Kokeilimme etäyhteyksiä SEKKin kevätkokousta varten. Pidimme myös HPNN etäsuunnittelu kokouksen. Jaana arkistoi Arin kanssa Me Itse YouTube videoita 1100 satakuntalaista elokuvaa -arkistointihankkeessa. 


Huittisten Hulivilien opistokurssi etänä

27.3. lauantaina olin mukana Huittisten Hulivilien etäkurssilla, jossa suunniteltiin 10.4.2021 järjestettävää Itsepäisyyden päivän vastaanottotilaisuutta.

Kuvattiin etänä myös yksi elokuva. Se julkaistaan sitten ensi viikolla.

Tiia Takala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti