perjantai 23. syyskuuta 2022

Merikarvian meikäläisten syyskauden 2022 avaus

Merikarvian mediapiiri alkoi nyt 19.9.2022. Alku oli vaikea, koska kansalaisopiston kurssit muuttuivat maksulliseksi, kun opintoseteli avustus poistui. Meidän kurssimaksu olisi ollut 36 euroa ja se olisi ollut vaikeata meille. Puolet meistä oli jäämässä kurssilta pois, kun ei ollut varaa osallistua. Me saatiin avustusta ja hätäapua Kehitysvammaisten Tukiliitolta meidän toimintaan ja se auttoi meitä merkittävästi.

Kiitos Tukiliitolle tuesta ja hätäavusta, jotta toimintamme voi jatkua

Ilman Tukiliitolta saamaamme avustusta meidän toiminta olisi voinut loppua ja se olisi ollut karmiva asia.

Puhuimme muutenkin opintosetelistä ja se on hyvä ratkaisu meille vähävaraisille opiskelijoille. Jäämme helposti syrjään ja yksin ilman tukea, kun ei ole varaa osallistua.

Tämä syksyn kurssi jatkuu ihan normaalisti ja me kokoonnumme 6 kertaa syksyn aikana. Jatkossa jos ei opintoseteleitä enää saada, me joudumme hakemaan avustuksia muilta tahoilta ja se tarkoittaa sitä, että leirejä ei voida enää järjestää. Myötätuulen viestikin sekin meni pipariksi ja senkin saamme unohtaa.

Asioilla on kuitenkin aina tapana järjestyä.

Aamulla katselimme Ouraluodosta ja Ourasta kertovan elokuvan jonka, teimme elokuun elokuvaleirillä valmiiksi.Jatkoimme tekemäämme historiikkiä meidän toimintavuosista. Tämä meidän mediapiiri on maailman pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut elokuvaryhmä, vain jäseniä on vaihtunut.

Marian animaatiotakin alamme tekemään, laitamme tietokoneet ja kotisivumme ajan tasalle. 

Kotisivumme löytyy osoitteesta meka.tv/merikarvia

Meillä on tekemättä vielä muutama elokuva ja teemme ne valmiiksi jossain vaiheessa.

Marko Fagerroos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti