keskiviikko 24. elokuuta 2022

Satakunnan meikäläisten puheenjohtajaleiri 2022

24.8.2022 keskiviikko. Puheenjohtajien sekä Taiteesta työtä ohjausryhmän leiri täällä Merrycampingin mökillä. 

Aamu alkoi melko vauhdikkaasti yhteisellä aamiaisella

Tämä aamu alkoi aika vauhdikkaasti, aloitimme suunnittelemaan, miten me jatketaan sitten kun meidän vetäjä ari siirtyy eläkkeelle vuonna 2024. Ehdotuksia tuli paljon, mutta niiden toteutuminen tulee olemaan vaikeata, samanlaista vetäjää ei tulla helpolla löytämään. Meidän toiminta on vaarassa loppua. Toivomme kovasti, että jokin ratkaisu tullaan löytämään.

Jonkin ratkaisun etsimistä avitti myös Merja

Hakalan Merjakin kävi täällä ja suunnittelimme myös Myötätuulen viestin jatkoa ja toteutumista. Pientä toivoa on, että jonkinlainen viesti pystytään järjestämään.

Täällä leirillä on toiminut pääkokkeina Ari ja Tiia. Ruoka ollut hyvää ja maukasta.

Samuli on toiminut sihteerinä täällä ja ollut ahkera. Kaikki muutkin ovat olleet ahkerina ja osallistuneet toimintaan mukaan.

Iltataivas 23.8.2022

Eilen illalla täällä oli niin mahtava iltataivas, se hehkui punaisena ja kuvasimme sitä. Grillasimme makkaraa vielä myöhään illalla grillikodassa ja tunnelma oli upea.

Jaana on toiminut täällä puheenjohtaja päällikkönä ja osaa mitä tahansa. Hennasta löytyi uusi puoli, se osaa soittaa rumpua. Santeri täällä on osoittanut hyvää yhteistyötahtoa ja on mukava kaveri, Janneenkin on ollut kiva saada tutustua ja on fiksu kaveri. Timoonkin sain tutustua täällä ensimmäistä kertaa ja mukava, fiksu kaveri on hänkin.

On hyvä saada aina välillä tavata aivan uusiakin kasvoja ja tutustua heihin. Porukat ovat saunoneet täällä, mutta kukaan ei käynyt uimassa. Kelit on taas suosineet tätä leiriä ja lämmintä on ollut.

Nyt illalla syömme vielä iltapalaa ja sen jälkeen on vielä yhdessäoloa. 

Heippa täältä päälliköiden leiriltä


Tämä leiri loppuu huomenna torstaina 25.8. onnistunut ja hieno leiri jälleen kerran tämäkin päälliköiden leiri.


Marko Fagerroos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti